Amenajari Baie

Amenajari interioare bai

Idei de amenajari bai cu gresie si faianta

Pe langa zecile de modele de design, baile sunt de doua tipuri:

Bai mici, care se regasesc in majoritatea caselor noastre si care au fost construite in mare parte inainte de anii 2000. Se evidentiaza prin faianta intr-o singura culoare si prin simplitatea decoratiunilor si ornamentelor. Majoritatea aveti bai mici si daca cititi aici inseamna ca vreti sa va modernizati baia.

Din fericire pe acest site puteti gasi multe modele de bai mici amenajate in toate modurile posibile. Asa ca va invit sa cititi articolele de pe blog in care am prezentat bai amenajate de la zero care va vor face o idee de ansamblu asupra felului cum ar trebui sa arate baia dvs mica. In cazul in care nu cautati sa vedeti modele de bai mici amenajate de la zero(nici bai mici de bloc si nici modele de bai mici la casa)atunci va invit sa vizualizati galeria cu fotografii bai amenajate cu gresie si faianta unde am selectat mai multe tipuri de bai impartite pe mai multe categorii. Acolo veti descoperi modele de bai mici de prin casele romanilor.

Modelele de bai mici se impart si ele la randul lor in mai multe categorii cum ar fi:

Modele de bai mici de lux, care au fost amenajate cu gresie si faianta foarte scumpa si decorate cu accesorii si decoratiuni la preturi piperate pentru unii oameni.

Modele de bai mici amenajate cu gresie si faianta de calitate dar la preturi decente si decorate cu placi de gresie si faianta la preturi normale pentru aspectul pe care il ofera dar si pentru actualitatea modelului de baie amenajat.

Modele de bai mici amenajate cu gresie si faianta intr-un mod auster cu placi de gresie si faianta de la calitatea a doua in jos. Chiar si aceste categorii de bai mici si austere pot fi amenajate sa arate bine daca sunt amenajate de profesionisti si daca alegeti combinatia de culori potrivite. Asa ca va invit sa vizitati urmatoarele pagini daca sunteti in cautarea unui model de baie mica amenajata cu gresie si faianta:

Galerie fotografii cu bai amenajate cu gresie si faianta

Cititi articole pe blog despre amenajari bai mici amenajate de la zero la gata.

Bai mari, care se regasesc in apartamentele si in casele recent construite. Exista si exceptii cum ar fi vilele si apartamentele care au fost construite pentru o anumita categorie sociala a unor vremuri. Nu conteaza unde se afla baia dvs mare important este ca pe acest site am selectat destule modele de bai mari care sa va satisfaca si cele mai exigente gusturi. In articolele scrise aici despre amenajari bai mari veti gasi informatii despre cum se amenajaeaza de la zero baile mari si ce modele de gresie si faianta se preteaza intr-o astfel de baie. Desigur ca si baiele mari sunt de mai multe categorii cum ar fi :

Modele de bai mari, de lux, amenajate cu gresie si faianta de calitate inalta.Gresie si faianta precum si obiectele sanitare se pot cumpara la preturi destul de mari comparate cu salariile din ziua de azi. Dar daca sunteti o persoana cu venituri peste medie va invit sa vizualizati galeria foto cu bai de lux amenajate cu gresie si faianta. Daca doriti sa vedeti cum se amenajeaza de la zero unele modele de bai de lux puteti citi pe blog articole despre amenajarea unei bai mari de lux.

Modele de bai mari amenajate cu gresie si faianta de calitate la preturi normale pentru aspectul vizual si durabilitatea pe care ne-o ofera. Aceste bai mari pot fi vazute in galeria foto bai mari amenajate la preturi decente sau in articolele scrise despre amenajarea de la zero a bailor mari, cu gresie si faianta. Nu va grabiti in alegera modelului de gresie si faiantqa pentru baia dvs mare deoarece aveti de unde alege.

Modele de bai mari amenajate cu gresie si faianta ieftina. Intr-un cuvant le spun bai austere. Sa nu credeti ca aceste bai, daca au fost amenajate cu gresie si faianta de calitatea a doua nu pot fi frumoase si nu pot fi si durabile. Depinde de cum combinati modelul de gresie si modelul de faianta ieftin. Alegand combinatia culorilor cea mai interesanta o sa obtineti o baie mare, amenajata cu gresie si faianta ieftina dar care va arata daca nu ca o baie de lux macar ca o baie normal decorata si amenajata. Asa ca va propun sa vedeti urmatoarele pagini pe acest site:

Galerie fotografii cu bai amenajate cu gresie si faianta

Articole pe blog despre amenajari bai mari de la zero la finalizare

Acestea fiind spuse va sintetizez cam ce modele de bai veti descoperi pe acest website. In sectiunea despre modele de bai o sa descoperiti fotografii si modele de bai mici amenajate cu faianta alba, rosie, verde, maro, crem, albastra, neagra, mov si alte modele de faianta dar si combinatii din aceste culori de faianta placate in bai mici. Este vorba de bai mici amenajate cu faianta in doua culor alb cu negru, alb cu verde, alb cu rosu, alb cu maro, alb orice culoare prezentata mai sus dar cu un brau sau doua. Puteti gasi si bai amenajate in doua culori cu decoruri plasate aleatoriu sau dupa un model dat. Baile cu faianta in sah placata pe orizontala sau pe verticala isi vor gasi si ele locul in articolele si paginile acestui site. Am ales sa va prezint si diferite tipuri de chit pentru faianta din baie si ce culoare se potriveste unui anumit model. Tot aici veti descoperi modele de gresie ce se preteaza intr-o baie mica tot in diferite culori dar si in diferite stiluri cum ar fi gresie in romb sau pe diagonala sau gresie in sah si bineinteles gresie placata normal.

In sectiunea despre bai mari o sa descoperiti, in galeria foto cu bai mari dar si in articolele care va prezinta numeroase modele de bai mari amenajate cu diferite culori, cele mai interesante bai si modele de gresie si faianta pentru bai mari din care o sa va alegeti ce fel de model de faianta si gresie este mai potrivit sa placati in baie. Bai bari amenajate in alb si negru cu brau sau fara brau, cu decoruri baie sau cu diferite decoratiuni si accesorii care o sa dea baii dumneavoastra acel accent unic si personalizat de care are nevoie orice baie care se respecta si care se vrea de durata. In zilele de azi amenajarea unei bai mari si mici necesita o documentare foarte atenta pentru ca nu amenajam o baie in fiecare an ci ne dorim o baie de durata si de aceea trebuie sa fim atenti la modelul de gresie si faianta ales spre a fi placat. O atentie mare trebuie sa avem si la alegerea meseriasului care o placheaza deoarece riscam sa ne compromitem baia daca angajam persoane slab calificate. Niciunul din aceste modele de bai nu va fi reusit daca nu lucram cu profesionisi in domeniul amenajarilor interioare.

In finalul acestei prezentari despre toate modelele de bai, va invit sa vizualizati si sa cititi despre care baie vi s-ar potrivi mai bine. Va fac cateva sugestii dar mai multe o sa descoperiti navigand pe site.

Ce ati spune de un model de baie amenajata alb cu negru in sah cu faianta placata pe orizontala si gresia in romb pe diagonala in sah? Baile alb cu negru se opoarta de sute de ani si nu isi vor pierde autoritatea in fata celorlalte modele de bai. De ce? Pentru ca culoarea alb cu negru nu este stridenta si nu deranjeaza privirea, pentru ca este prezenta cel mai mult in viata noastra de zi cu zi. Nu exista culoare mai folosita , chiar si in domaniul placarii cu faianta si gresie in baie, decat culoarea alb si negru.

Dar despre un model de faianta pentru bai mari si mici in culorile crem si maro ce spuneti? Daca mai adaugati si un brau undeva la centrul peretelui si acest brau din faianta va contine culorile crem si maro cu siguranta ca designul baii va fi superinteresant. Va recomand sa placati fainta de calitate la dimensiuni de 40 pe 20 cm. Intr-o baie mica acest model de faianta va da un aspect de inaltime si senzatia de spatiu.

Si o baie placata cu faianta alb si rosu va fi foarte frumasa. Daca mai folositi si modele de faianta in sah si gresia va fi neagra o sa obtineti o baie stralucitoare si foarte tinereasca.

Poate un model de baie alb cu verde sau crem cu verde cu decoruri si brau deasupra ar fi interesanta?

Iar pentru cei care doresc amenajarea baii dintr-o singura culoare va propun o baie cu faianta crem un pic mai inchis, spre cacao cu lapte dar nici prea aproape de maro. Aceste baie cu fainta dintr-o singura culoare va fi magica si linistitioare si in cazul in care ici colo veti placa cateva decoruri la aceeasi nuanta cu modele florale sau chiar si personalizate dvs veti avea o baie cum nu multa lume are. Desigur ca trebuie sa investit ceva bani cumparand o faianta si o gresie de calitate dar dupa cum spuneam mai sus se merita deoarece nu amenajam o baie in fieacare an ci ne dorim o baie durabila frumoasa si care sa persiste ca design cel putin 10 ani daca nu mai multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.