Arhiva articole

PeIdeiAmenajari.rose afla sute de articole despre amenajari interioare si exterioare in care veti descoperi multe idei frumoase de amenajare a locuintei. Pentru a va usura navigarea pe site si pentru ca dumneavoastra sa puteti gasi mai usor ceea ce va intereseaza am structurat articolele pe mai multe categorii. Astfel puteti alege dintre urmatoarele categorii :

Amenajari si decoratiuni bai. Aici gasiti tot ce trebuie sa stiti despre amenajarea baii de la zero pana la finalizare. Pe deasupra avem sute de poze cu bai mici si mari amenajate in toate culorile posibile.

Amenajari si decoratiuni bucatarii. Despre amenajarea bucatariei pas cu pas dar si multe idei frumoase cu bucatarii amenajate veti citi in aceasta categorie.

Amenajari si decoratiuni dormitoare. Dormitorul este piesa principala din casa si trebuie tratat ca atare. In aceasta categorie sunt postate articole cu modele de dormitoare mici si mari, din toate colturile lumii si in cele mai variate stiluri de amenajare.

Amenajari si decoratiuni sufragerii. In living room ne petrecem timpul liber alaturi de familie si de aceea trebuie amenajat si acesta cat mai bine. In articolele noastre gasiti cele mai in voga stiluri de amenajare pentru living room si foarte multe fotografii unice, inexistente pe site-uri din Romania.

Amenajari si decoratiuni holuri. Pe site-ul nostru si holurile sunt tratate corespunzator. Gasiti si aici idei frumoase si practice.

Pe langa aceste categorii principale mai avem pe site si articole care se incadreaza in alte categorii complementare celor prezentate mai sus. Astfel mai aveti de ales intre urmatoarele categorii de articole :

Mobilier de interior si exterior. Mobila joaca un rol important in imaginea de ansamblu a camerei. Fie ca vorbim de mobila pentru dormitor, living, baie sau bucatarie, ori pentru mobilier de gradina, trebuie sa fiti la curent cu ultimele tendinte in mobilier.

Casele celebritatilor dezvaluite. Daca doriti sa vedeti in ce locuinte de lux locuiesc cei mai cunoscuti actori, cantareti etc ar fi bine sa cititi articolele din aceasta categorie. Astfel veti fura idei de amenajari interioare si exterioare de la cei mai cunoscuti oameni de pe glob.

Proiecte de case. Avem proiecte moderne de case parte, etaj sau mansarda care asteapta sa le puneti in practica.

Cele mai bune azi

Bucatarii mici amenajate inteligent. Fotografii inedite
Wow ce vila spectaculoasa avem aici ! Detalii pe site

Primeste noutati de le noi