Publicitate

Daca doriti sa va faceti cunoscuta afacerea, publicitatea pe website-ul nostru este o metoda foarte eficienta. Va oferim o multitudine de solutii si suntem deschisi si altor propuneri din partea dumneavoastra. Va oferim bannere, articole de recomandare, concursuri si postari pe pagina noastra de FaceBook. Preturile sunt decente si se negociaza, in functie de durata colaborarii. Iata cateva preturi orientative:

  • Articole de recomandare. Oferim un numar limitat de astfel de articole anual, pretul pentru unul singur fiind de(la cerere prin email). Pentru pachete se negociaza.
  • Bannere plasate in diferite zone ale site-ului la preturi pornind de la 50 euro/luna. Si aici vom pastra un numar cat mai mic de astfel de reclame.
  • Concursuri. Avand o prezenta pe retelele sociale destul de buna va putem oferi organizarea de concursuri pe paginile noastre de Facebook si Instagram, unde puteti oferi diverse premii fanilor nostri, cu scopul de a va promova afacerea.
  • Postari pe retelele sociale

Ne rezervam dreptul de a selecta doar colaborarile ce se potrivesc tematicii site-ului.

Informatii despre trafic : Clik aici pentru statisticile GA. Articolele sunt distribuite pe pagina de Facebook a site-ului, cu un impact de 2 milioane de persoane saptamanal.

Pentru comenzi sau alte intrebari completati campurile de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cele mai bune azi