living room lemn

Un incredibil interior in stil scandinav bazat pe lemn si pe culoarea alb

In momentul in care ne dorim o locuinta unica si total diferita ca design de celelalte case vazute pana acum ar trebui sa ne aruncam privirea si spre stilurile de design interior din tarile mai indepartate. Astfel am facut si noi cautand idei de amenajari interioare pentru dumneavoastra si am ramas placut surprinsi de o locuinta amenajata in stil scandinav doar cu lemn si pe baza culorii alb.

In primul rand trebuie sa stiti ca folosirea doar a unei culori in toata casa, in cazul acestei amenajari fiind culoarea alb, da senzatia de liniste si de confort. Insa locuinta ar fi prea banala daca ar fi amenajata doar cu alb si aici intra in scena lemnul : materialul natural folosit la amenajare de mii de ani. Astfel avem dormitoare cu peretii partial acoperiti cu lambriu din lemn natural, grinzi aparente care te coplesesc cu aspectul lor rustic, mobilier doar din lemn natural unde putem observa fibra lemnului cum a fost debitata precum si nodurile fiecarui copac. Dar cel mai important este ca vom simti inauntru mirosul parfumat al naturii care este atat de intens si de neinlocuit. Acesta este stilul scandinav in amenajari interioare: simplu, unic si usor de pus in practica.

Daca va imaginati un design interior de locuinta in stil scandinav bazat doar pe alb si pe lemn este simplist si neprimitor ar fi cazul sa priviti imaginile de mai jos pentru a va da seama cata liniste poate aduce o astfel de amenajare.

Iata zona de servit masa. Priveliste superba, combinatie de alb si lemn reusita. Ferestrele cu arcade nu fac decat sa accentueze frumusetea acestui stil scandinav implementat in locuinta.

zona dininng

Intram in dormitorul pentru oaspeti. Poate fi folosit si pentru copii. Amenajarea este simpla si de bun gust. Grinzile din lemn aparent de pe tavan fac o atmosfera buna iar patul, de o simplitate iesita din comun, se potriveste perfect dimensiunii incaperii.

dormitor copii scandinav

Iata cum se vede zona de dinning din dormitor. Totul pare la superlativ si foarte imaculat.

dormitor scandinav alb

Acum suntem in dormitorul matrimonial. Lambriul din lemn de pe peretele alaturat patului se incadreaza perfect in decor.

dormitor lemn si alb

Iata si piesa centrala din aceasta casa amenajata in stil scandinav. Este vorba de living room. Primitor si aerisit, acesta e pregatit sa va revigoreze dupa o zi de munca sau in diminetile in care nu va serviti cafeaua pe terasa.

living room lemn

 

Asadar noi credem ca v-a placut designul scandinav prezentat in aceasta locuinta. Principalele aspecte ce trebuie retinute sunt doar doua : Lemnul, in culoarea sa naturala sau vopsit alb, si culoarea alb, aplicata pe pereti, tavane si pe … lemn. Este atat de simplu acest design scandinav !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.