semineu rustic din caramida samota

5 modele de seminee rustice de 5 stele

Stilul rustic in amenajarea unei locuinte nu poate fi obtinut fara constructia unui semineu impunator care sa fie in centrul atentiei. Nu vorbesc neaparat despre un semineu ieftin ci ma gandesc la un semineu rustic. Iar in acest articol o sa iti prezint nu unul, nici doua, ci 5 modele de seminee rustice care sunt functionale si arata extraordinar.

Te sfatuiesc, ca in cazul in care doresti construirea unui semineu in locuinta ta si vrei unul rustic, sa alegi varianta rustica functionala. Chiar daca este mai costisitor, un astfel de semineu poate servi scopului sau principal in caz de nevoie, nu sa aiba doar un rol pur decorativ.

Incep prezentarea cu acest model de semineu rustic. Este amplasat pe colt si poate fi folosit chiar si pentru coacerea painii deoarece are si un cuptor atasat. Este construit din caramida arsa si caramida tip samota. Ca si pret orientativ pot estima suma de 9000 de lei. Manopera nu este inclusa si costa si ea cateva sute de lei.

model semineu rustic + cuptor

A doua propunere este un semineu rustic pe colt cu un design foarte reusit. Imbinarea dintre caramida, calcar si lemn a dat nastere acestui model de semineu rustic.

amenajari seminee rustice

Semineul cu numarul trei este un semineu pentru colt cu focar deschis samotat. Ca element de design suplimentar acesta  are alaturata o polita construita din caramida si lemn care poate fi folosita pentru depozitarea si asezarea lemnelor.

semineu rustic din caramida samota

Iata si modelul numarul 4 din cele 5 idei de seminee rustice pe care ti le-am promis in acest articol. Este un semineu spectaculos, destinat sa fie construit undeva pe centrul peretelui.

semineu caramida aparenta

Si cum nu mi-am propus sa te retin prea mult iata si al cincilea model de semineu rustic. Costa in jur de 3000 de euro si are finisajele realizate din lemn, piatra naturala decorativa si granit.

Poate fi amplasat pe colt si beneficiaza de o polita unde pot fi depozitate lemnele. Priveste ce design deosebit are focarul si cate de frumos se vede focul prin usa generoasa. Cand iti cumperi un semineu iti recomand sa alegi usi de semineu cat mai mari, pentru ca spectacolul flacarilor sa fie deosebit.

Acestea au fost ideile de seminee rustice. In alte articole am mai prezentat si alte tipuri de seminee, cum ar fi seminee moderne, seminee clasice sau seminee false cu rol pur decorativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.