Ai vazut draperiile astea incredibil de frumoase?

Credeai ca le-ai vazut pe toate? Toate modelele de perdele si draperii frumoase?

Initial asta am crezut si eu, deja avand postate pe site cateva zeci de modele de perdele si draperii in fel de fel de combinatii. Dar astazi am mai descoperit cateva idei, majoritatea cu motive florale, care va vor fi si voua pe plac.

Parca le vad deja aranjate maiestuos in casele voastre. Iar de cumva te intrebi de ce tot postam idei cu draperii, cum de stim noi ce iti place sa vezi, trebuie sa stii ca ne-am dat seama asta dupa numarul mare de like-uri ale fiecarui articol in care v-am adus noi modele.

Asadar, daca mai doresti sa vezi si alte idei cu draperii si perdele, ar fi bine sa dai un like acestui articol sau, de ce nu, poti sa il si distribui pe retelele sociale unde activezi zi de zi. Si ca sa nu mai pierdem vremea hai sa incepem:

Draperie moderna model galben cu floricele verzi, maro si galbene. Plina de viata aceasta se potriveste indeosebi in casele locuite de persoane tinere.

Flori pline de culoare imprimate.

Draperie moderna in combinatie florala de visiniu cu crem.

Si ne oprim aici dar nu inainte de a admira si ultima draperie, model floral. Daca mai doresti sa vezi alte imagini cu draperii te sfatuiesc sa cauti pe site pentru ca avem cea mai variata gama de modele de draperii.