Amenajari interioare cu albastru. Ideile momentului

Din punct de vedere psihologic, in domeniul amenajari interioare, culoarea albastru dezvaluie o serie de atribute cu privire la persoana care alege sa o utilizeze in propria casa, respectiv independenta, devotament, daruire, seriozitate si persistenta.

Cei care au o anumita apetenta pentru culoarea albastru in interior sunt mult mai loiali, orientati spre exprimarea vehementa a punctului de vedere. Lasand la o parte interpretarile de ordin psihologic, este imperios necesar sa vedem cum anume o putem integra in propria casa. In cazul in care cele mentionate iti suna bine, ramai cu noi pentru a descoperi mai multe!

Amenajari interioare albastru + alb = 100% design reusit!

Albastru in amenajarea dormitorului denota dinamism. Incaperile de dimensiuni mici, cum sunt dormitoarele, sunt ideale pentru a fi decorate utilizand albastrul. Fiind o culoare venita din spectrul celor deschise, este mai mult decat preferabil sa o integrezi in culoarea peretilor,a mobilierului, a draperiilor sau in decoratiunile interioare.

Iti recomand sa combini albastru cu o alta nuanta, de exemplu alb, pentru a obtine un design original. Amenajarea dormitoarelor complet cu albastru poate duce la un esec, daca nu esti atent la detalii. Iata cateva amenajari dormitoare cu albastru:

Albastru se foloseste cu succes si in baie. Exista nuante felurite de albastru pe care le poti gasi in mobilier, gresie sau faianta etc pe care le poti utiliza si integra in baie fara probleme. Astfel vei avea un sentiment de liniste, prospetime si culoare, care sa inspire si sa transmita o stare de bine.

De asemenea, orice nuanta de albastru, pusa in combinatie cu alb va construi un rezultat exceptional. Iata cateva amenajari cu bai cu albastru:

 

Albastru in living room. Pentru living, varietatea este cu atat mai mare – poti fie sa te ghidezi spre pereti si sa ii acoperi intr-o nuanta perfecta de albastru, fie sa te orientezi spre mobilier, pe care sa il alegi in asa fel incat rezultatul sa fie direct proportional cu ceea ce ai in minte. Iata si niste poze cu livinguri amenajate cu albastru:

In final, tine minte ca sa existe o alegere intre cele doua, si nu sa fie o combinare intre ele, intrucat ceea ce e prea mult strica intotdeauna. Cu siguranta, odata luate in calcul aceste idei, intreaga ta casa va fi net superioara.

Amenajarile interioare cu albastru reusesc sa concentreze punctele de focus, ramanand ca intreaga locuinta sa fie amenajata cu bun gust si fara a exista posibilitatea restrangerii spatiului. Daca ti-au placut ideile iti multumesc pentru vizita,