Bai mici si foarte mici moderne amenajate cu faianta si gresie in nuante de gri

Locuiesti la apartament si ai o baie mica? Nu stii cum sa combini modern gresia si faianta pentru a iesi o amenajare deosebita? Ramai cu noi pentru a descoperi cateva combinatii de gri in baile mici.

Inainte de a vedea imaginile de mai jos, asigura-te ca ai vazut aceste idei de bai mici gri. Apoi revino aici sa vezi ce ti-am pregatit. Ideile acestea le gasesti si pe pagina noastra de FaceBook, asadar un like acolo ar fi super.

Pentru inceput sa vedem cateva bai mici cu cada, unde nuantele de gri, inchise sau deschise, transforma spatiul restrans intr-o incapere primitoare.

 

Acum sa vedem si niste bai amenajate in nuante de gri fara cada, doar cu cabina de dus. La final te astept pentru concluzie.

Faianta de tip marocan se potriveste de minune in baile mici, amenajate in nuante de gri. Iata cateva exemple:

Sper ca ti-ai gasit inspiratie vizualizand aceste mici bai amenajate in tonuri de gri. Cea mai buna asociere este cu alb. Designul final va fi unul modern, curat si aerisit. Adoptand nuante de gri in baia ta cea mica vei avea succes si te vei simti in largul tau.

Multumesc pentru ca ai ramas pana aici. Daca vrei sa mai primesti articole home & deco de la noi poti da un like sau un share acestui articol.