Amenajari bucatarii din casele romanilor. Poze reale

Ce amenajari interioare au facut oamenii in acest an in bucatarie si ce mobila au ales!

Vrei sa vezi imagini reale cu amenajari bucatarii din casele romanilor? Aici gasesti atat idei de mobila de bucatarie cat si ce amenajari interioare au facut membrii grupului Idei Amenajari si le-au postat  pentru a ne inspira si pe noi.

Stiu ca multa lume urmareste acest blog si am facut selectia aceasta de bucatarii astfel incat sa multumesc pe toata lumea.

Asadar, daca ai o bucatarie mica in apartament sau garsoniera, una de marime medie sau chiar o bucatarie mare si vrei sa o amenajezi conform ultimelor tendinte in amenajari interioare, singurul mod de a face o amenajare reusita este sa te inspiri din casele oamenilor care au facut asta deja.

Si cum altfel sa faci asta daca nu vazand poze reale cu bucatarii amenajate in zeci de culori, cu mobilier ieftin sau scump, mat sau lucios, mdf vopsit sau infoliat, cu faianta sau gresie sau cu tapet, cu sticla printata sau faianta in zona blatului de lucru. Te sfatuiesc sa vezi si colectia aceasta de 1001 de imagini cu bucatarii amenajate impecabil.

Iata galeria foto promisa:

Crezi ca a meritat timpul pierdut cu vizionarea acestor amenajari bucatarii mici, medii si mari? Vrei sa vezi mai multe idei? Intra aici si gasesti tot ce vrei despre amenajarea interioara a bucatariei!