Cat mai este manopera la gresie si faianta 2020

Cauti o echipa de mesteri?

Sezonul amenajarilor interioare include fara dar si poate si placarea cu gresie si faianta in bai, bucatarii, holuri etc. O planificare a amenajarii locuintei incepe de obicei cu aflarea a ce tarife se percep la placarea unui mp de gresie sau de faianta asa ca astazi vom incerca sa deslusim manopera la gresie si faianta practicata in anul acesta.

Si pe langa pretul pe mp vom mai explica si cum putem obtine un pret rezonabil pentru amenajarea cu gresie si faianta a bucatariei sau baii si de ce sunt diferente de pret.

Actualizare preturi pentru 2020 !

Pentru cei care vor sa afle pretul pe mp de gresie si sunt nerabdatori va prezentam lista de preturi la amenajari interioare si exterioare aici.

pret manopera la gresie tip parchet

Dar ce influenteaza pretul la placarea unui mp de gresie sau de faianta ? Sa vedem cateva aspecte :

  • la placarea gresiei conteaza foarte mult daca pardoseala este plana si daca este turnata sapa autonivelanta.
  • la placarea faiantei conteaza daca peretii sunt placati cu rigips sau daca sunt proaspat tencuiti. Daca aveti de amenajat o baie veche la care trebuie decopertata vechea gresie si faianta dupa care trebuie indreptati peretii ar trebui sa fiti constienti ca pretul platit pentru placarea unui mp va fi mai mare.
  • suprafata pe care o aveti de amenajat cu gresie si faianta influenteaza si ea pretul final pe mp. O suprafata mare va obtine cu siguranta un pret mai mic.
  • domiciliul dvs face si el diferenta atunci cand se calculeaza manopera la gresie si faianta. Cu cat muncitorii vor fi mai de departe este aproape normal ca si pretul pe un mp sa fie mai ridicat pentru a se acoperi costurile cu deplasarea. De aceea este recomandat sa lucrati cu muncitori din apropiere sau care sa poate fi cazati aproape de lucrare.
  • calitatea placilor de gresie sau de faianta influenteaza pretul pe mp. Cumparand o gresie de calitate slaba o sa aveti surpriza ca manopera sa fie mai mare deoarece placile vor avea multe defecte iar mesterul va petrece mai mult timp la placarea unui mp. O ceramica de calitate va fi placata mai repede iar manopera va fi mai mica.

Toate aceste aspecte precum si altele influenteaza manopera la gresie si faianta. Nu exista un pret fix ci doar preturi orientative. O lista de preturi la amenajari interioare si exterioare gasiti aici.

Concluzia finala, pentru a obtine cel mai mic pret la placare gresie si faianta, ar fi ca sa cumparati gresie si faianta de calitate, sa o placati pe un spatiu suport drept si plan si muncitorii care lucreaza sa fie din apropierea dvs sau sa fie cazati cat mai aproape. Va dorim sa gasiti cea mai mica manopera la gresie si faianta dar si cei mai talentati muncitori.