Cum sa amenajam mansarda astfel incat sa ii scoatem in evidenta intregul potential

Casele cu mansarda s-au inmultit in tara noastra intr-un ritm alert, incepand cu anul 2008, chiar inainte de venirea crizei financiare si au venit in ajutorul familiilor cu un buget relativ mic oferind un spatiu bine conturat si valorificat cu atentie astfel incat sa fie cat mai ergonomic.

Constructorii de case optau pentru sitemul P+M deoarece se facea o economie de cca 20 % fata de constructia unei case cu parter+1 etaj. Cum criza aceea a trecut de cativa ani iata ca piata imobiliara a pornit din nou motoarele si a inceput sa construiasca case. Proiectele de case cu mansarda se afla si acum printre preferatele romanilor cu venituri mici sau medii.

Au niste avantaje de luat in seama, cum ar fi: proiectul este mai ieftin, impozitul este mai mic, materialele de constructii consumate sunt mai putine, manopera este mai mica si, un avantaj pe care noi il sustinem si despre care am vrea sa vorbim in continuare, casele cu mansarda au un design interior mult mai atractiv si mai deosebit. Nici exteriorul nu arata deloc rau, dupa cum ati putut vedea in zecile de articole dedicate postate pe acest site.

Asadar astazi vom arata prin imagini graitoare cum sa amenajam mansarda astfel incat sa maximizam spatiul existent si sa obtinem amenajari interioare de calitate. Iar de cumva ai mai fost pe site la noi si ai mai vazut idei de amenajare a mansardei sau despre cum sa amenajam dormitorul, livingul sau baia din mansarda, astazi venim cu noutati pentru 2018 pe care nu le-ai mai vazut in alta parte.

Iata cateva imagini cu mansarde mari si mici si cum au fost acestea amenajate:

Un dormitor contemporan care dispune si de un birou.

 

Copiii se simt foarte bine in camera lor.

Un dormitor rustic la mansarda.

 

Camera copiilor amenajata sus la mansarda este o solutie foarte des intalnita.

 

 

Asadar, prin mansarde se pot implementa o multime de idei faine. Indiferent ca este camera copiilor, dormitorul matrimonial sau camera de zi, la mansarda vei gasi intodeauna eleganta si rafinament. Pentru a ramane la curent cu Idei Amenajari este suficient sa apreciaza pagina noastra de Facebook cu acelasi nume. Sper ca aceste mansarde te-au inspirat si de acum stii cum va arata casa ta. Zi frumoasa!