Cum sa integrezi peretii despartitori de apa in living room

Designul de interior pentru living room este un domeniu extrem de versatil, in care schimbarea este laitmotivul predestinat. Daca in sezonul de amenajari interioare care tocmai a trecut predominau culorile tari, anul acesta lucrurile s-au schimbat, motiv pentru care si perspectiva amenajarii unei sufragerii este diferita.

Asa cum bine ai intuit din titlu, elementul central al anului in materie de amenajari interioare living este un perete despartitor realizat din apa. Noutate extravaganta a epocii moderne, aceasta inventie contribuie prin eleganta, inovatie si aspect radiant, facandu-ne sa fim mult mai atenti asupra detaliilor.

Acestea fiind spuse, in cazul in care esti in cautarea unor surse de inspiratie pentru casa ta, ramai pe aproape pentru a descoperi cum sa integrezi peretii despartitori de apa in propriul tau living room, simplu si usor!

Ce modele sunt disponibile. Peretele despartitor de apa ne incanta prin totalitatea formelor, marimilor si culorilor ce il caracterizeaza in totalitate. Pe scurt, daca te gandesti sa integrezi unul in livingul tau, este necesar sa ai in vedere faptul ca poti alege intre varianta clasica (sticla) sau cea premium, respectiv una care este expusa sub forma unei panze de apa ce aduce conceptul la viata. Pe langa ideea de continuitate, modelul din urma confera un simt placut, fermecator si nu in ultimul rand, foarte confortabil pentru cei care isi petrec timpul intr-un mod calitativ in living.

Se aseamana cu fantanile. Din antichitate, se cunoaste faptul ca apa linisteste si relaxeaza foarte mult. De altfel, conceptul se rezuma pe capacitatea de oferi o stare de confort. Apa este reluata prin circuit si refolosita, astfel incat factura la apa nu va creste peste noapte.

Usor de utilizat in spatii mici. Daca varianta clasica prevede utilizarea unui spatiu despartitor in living, peretele despartitor de apa confera senzatia de continuitate si intotdeauna reuseste sa aduca o nota speciala in casa ta. Pe de alta parte, in cazul in care iti doresti sa ai un element unic in locuinta ta, acel perete poate fi prevazut cu lumini de diferite culori, care sa se schimbe in functie de prezenta persoanelor sau a orelor la care sunt aprinse.

Daca vei opta pentru un perete despartitor cu apa in sufrageria ta rezultatul va fi unul extrem de placut si elegant, ridicand nivelul de lux.