Pret placat cu gresie si faianta. Manopera actualizata

 

Sa nu credeti ca  in 2020 o sa obtineti un pret placat cu gresie si faianta mai mic. Mai bine rezervati-va de pe acum amenajarea casei si o sa prindeti vechile preturi. In caz contrar  o sa lucrati cu preturile cele noi. Dupa cum stiti, acestea erau preturile  la placat gresie in anul trecut.

Cine a apucat sa termine de placat casa cu gresie si faianta este invitat sa citeasca in continuare si sa compare preturile la placat gresie si faianta ramanand apoi sa se decida daca sunt preturi bune.

Cat au crescut preturile

lista pret placat cu gresie si faianta 2014

Pentru sezonul de amenajari interioare 2020 s-au modificat un pic tarifele la placat gresie si faianta si s-au adaptat nevoilor si cerintelor dvs. O sa va intrebati daca au crescut mult.

Va spunem direct si cu toata stima. Da, preturile la placat cu gresie si faianta in baie, bucatarie sau in orice alt loc au crescut… putin in acest an. Unele …nu toate. Multe din aceste preturi au fost  rotunjite sau au ramas la fel ca si in anul trecut.

Preturile la montaj gresie au crescut doar pentru o mica parte din dvs, adica pentru aceia care doriti montajul gresiei sau al faiantei in anumite conditii sau dupa un anumit program. Calitatea o sa ramana la fel pentru toti dar daca doriti sa placati baia doar in anumite zile sau in anumite intervale orare trebuie sa platiti mai mult.

Lista noua de preturi la amenajari interioare