Reperele anului in materie de amenajari interioare sufragerii

De cele mai multe ori sezoanele de amenajari interioare incep cu noutati din acest domeniu prezentate sub forma unor sugestii de amenajare a casei dupa cum cred designerii de interior ca va fi trendul. Nu am pretentii de designer insa studiez zilnic site-uri din strainatate si incerc sa aduc pe acest site ideile cele mai pretabile pentru casele romanilor.

Problema este ca stilurile de amenajari occidentale sunt mult inaintea noastra, chiar nu putem avea pretentia ca interiorul nostru se ridice la nivelul de acolo. Si chiar de am incerca sa facem astfel de amenajari interioare sufragerii tot nu cred ca am reusi 100 % deoarece foarte greu gasesti pe cineva care sa le execute. Meseriasii finisori in amenajari au cam disparut din peisaj, va spun din proprie experienta asta deoarece zilnic sunt angrenat in finisaje si amenajari.

Totusi voi prezenta cateva imagini cu amenajari interioare sufragerii, proaspete si potrivite pentru cine isi doreste un interior modern. Asadar iata cum consider eu ca vor arata sufrageriile amenajate in acest an. Dupa cum am mai specificat si in alte postari despre amenajarea sufrageriei nu trebuie sa luati o imagine si sa o aplicati intocmai in casa proprie deoarece nu se poate. Fiecare camera are dimensiunile ei, este pozitionata intr-un anume fel fata de soare si are ferestrele de dimensiuni diferite. Propun ca sa se preia doar stilul de amenajare respectiv vazut in imagine si sa se adapteze in functie de spatiu. Dupa ce vezi imaginile te astept la finalul articolului pentru concluzie.

 

Ce culori se folosim pentru amenajari interioare sufragerii in acest an?

Cu siguranta gri va fi culoarea anului. Fie ca o regasim in vopseaua lavabila de pe pereti, in gresia, mocheta sau parchetul de pe pardoseala, in mobilier, gri va fi in topul preferintelor. O combinatie de gri cu alb in sufragerie, dar nu numai, va face minuni.

Prevad ca sufrageriile vor beneficia de cea mai mare atentie. In anii trecuti scafele luminoase au fost la mare cautare. Cred ca vor fi la fel de cautate si in viitor.

Ar fi mai multe de spus insa voi reveni pe parcursul anului cu completari. In cazul in care ti-au placut imaginile cu amenajari interioare sufragerii de mai sus ai optiunea de like & share. O zi minunata sa ai !

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.