Sufragerii IMPECABILE. 8 idei de top

In decursul anului trecut am postat cateva articole inspirative cu sufragerii moderne, foarte frumoase, perfect amenajate. Au fost atat de apreciate si de distribuite pe pagina noastra de FaceBook, Idei Amenajari, incat am decis sa iti prezint in acest articol inca 8 minunatii, amenajari perfecte perfecte pentru anul acesta.

Ca de fiecare data m-am gandit si la cei care locuiesc in apartamente si au sufrageriile mai mici dar am venit si cu idei grandioase pentru camere de zi spatioase, unde poti sa iti pui in practica orice design interior. Toate imaginile de aici le vei gasi si in galeria foto a acestui site, alaturi de alte cateva mii de poze cu sufragerii pentru toate gusturile.

Hai sa incepem prezentarea. Iata cum va arata designul interior din living room anul acesta:

Ce sa intelegem din imaginile de mai sus cu sufragerii mari si mici. In primul rand, ca si in anul trecut, se mentine trendul cu scafe luminoase. Lumina trebuie sa fie generoasa in living room.

Parchet sau gresie in living room? Se pare ca amandoua optiunile sunt ok. Scafele si luminile sunt din ce in ce mai discrete, mai elegante. Scafe si lumini in sufragerii gasesti si aici.

Observam ca in centrul atentiei ramane televizorul LCD, uite un articol despre cum sa il pozitionam aici.

Acestea au fost imaginile. Doar tu esti in masura sa spui daca au fost sau nu frumoase. Daca ti-au placut m-as bucura sa distribui pe retelele sociale acest articol.  Ne vedem si cu alte articole despre design interior sufragerii si nu numai.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.