mobila pentru dormitor nuc

Modele superbe de mobila moderna pentru dormitor

Fie ca esti adeptul de mobila moderna pentru dormitor sau iti place mobila clasica, calitatea ar trebui sa primeze inaintea pretului, atunci cand vrei sa faci amenajarea dormitorului.

Pretul mobilierului depinde de foarte multi factori si nu o sa intru astazi in detalii prea multe. Gandeste-te insa cat ar putea sa dureze o mobila pentru dormitor cand ea costa doar cateva sute de lei. Si nu este vorba doar de un pat ci si de dulapul de haine si de noptiere. Materialul din care este confectionata mobila pentru dormitor stabileste pretul final iar o mobila de calitate costa mai  multi bani.

Banii nu ar trebui sa fie o problema cand cumperi mobila pentru dormitorul tau, recomand intotdeauna sa se astepte cateva luni pana cand se detine suma necesara cumpararii de mobilier de calitate. Insa de multe ori apar pe piata produse prea scumpe fata de calitatea pe care o ofera, trebuie sa fii foarte atent.

Mobila pentru dormitor nu se cumpara anual si de aceea trebuie sa platesti un pic mai mult daca vrei calitate si durabilitate. In cazul in care cauti mobila pentru dormitor ieftina, de calitate slaba si care sa te tina exact o iarna, te informez ca nu despre acest lucru vei citi mai departe, daca vet parcurge acest articol.

Astazi iti voi prezenta trei idei foarte interesante si foarte frumoase de mobila moderna pentru dormitor din care poti alege dormitorul preferat. Dand click pe unul dintre modele ai posibilitatea sa afli mai multe informatii despre model la magazinul care il comercializeaza. Ca un fapt sigur iti spun ca orice model de mobila moderna pentru dormitor prezentat in acest articol are transportul asigurat gratuit in orice zona a tarii.

Prima sugestie este setul complet de mobila pentru dormitor Marine Nuc. Acesta este format din pat 200/160 cu tablie de 90 cm, comoda, doua noptiere si un sifonier de 180 cm inaltime. Piesele de mobila sunt alcatuite din PAL gros. 36 si18 mm delimitate de canturi durabile de 36 si 18 mm cu aplicatie soft pentru a se indeparta muchiile colturoase si inconfortabile ale mobilei.

mobila pentru dormitor nucDetalii si pret pentru acest dormitor(nu avem informatii actualizate).

A doua sugestie este setul de dormitor Violhite. Setul este compus din pat 1,9/1,2 m, dulap, noptiera, birou, scaun si salteaua pentru pat care este inclusa in pret. Dormitorul acesta se adreseaza in special tinerilor iar datorita combinatiei de culori este foarte popular printre cumparatorii de mobila moderna pentru dormitor.

model dormitor violet si albDetalii si pret pentru acest dormitor(nu avem informatii actualizate).

Si ajungem la ultima colectie de mobila pentru dormitor pe care mi-am propus sa o prezint in acest articol. Colectia se numeste Oxford si se compune dintr-un pat matrimonia de 210/ 180 strajuit de doua noptiere. Acest tip de mobila moderna pentru dormitor se adreseaza oamenilor cu adevarat pretentiosi avand o calitate a finisajelor foarte deosebita.

pat mobila alb dormitorDetalii si pret pentru acest dormitor(nu avem informatii actualizate).

Acestea au fost cele trei colectii de mobila moderna pentru dormitor. Daca ti-au placut modelele si preturile ti s-au parut accesibile nu ezita sa le cumperi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.