102 modele de fototapet. Cele mai frumoase si apreciate idei

Am vazut ca te-a interesat articolul ‘‘Diferenta dintre tapet si fototapet” si mai ales partea despre fototapet ti-a deschis noi orizonturi si vrei si tu sa urmezi acest trend in amenajari interioare. Iti doresti macar un mic perete decorat cu fototapet personalizat astfel incat sa dai un suflu nou casei tale. Chiar ma bucur ca ti-a venit ideea asta si sa stii ca poti face minuni cu costuri relativ mici si multa inspiratie.

Pentru a iti veni in ajutor am selectat cele mai bune 102 idei de amenajari interioare cu fototapet, atat in living room cat si in dormitor, baie si chiar in bucatarie. In acest fel ai garantia ca nu iti pierzi timpul vazand zeci de mii de poze cu fototapet, modele care nu mai sunt actuale.

Iata cela mai interesante 102 modele de fototapet:

Pozele acestea le gasesti si pe pagina noastra de FaceBook dar si pe pagina de unde m-am inspirat, gasesti link la sfarsitul acestui articol.

Daca ti-a placut vreo imagine cu fototapet de mai sus iti recomand sa apelezi la o firma serioasa si sa iti transformi imadiat casa intr-o locuinta de poveste. Cu eforturi financiare mici. Imaginatie si inspiratie in alegerea modelului de fototapet sa fie. 🙂