12 idei de dormitoare fabuloase amenajate cu gri

Ti-am mai spus si aici ca gri va fi vedeta anului!

Azi am venit cu idei noi pentru a te convinge sa adopti nuante de gri in dormitor.  Indiferent ca folosim gri in baie, bucatarie, sufragerie sau dormitor, este dovedit faptul ca vom avea succes iar amenajarea va dura multi ani.

Gri este modern, un ton linistit ce te ajuta sa te relaxezi. Alaturi de gri poti veni cu alb pentru a insufleti dormitorul. Dar nu neaparat, in imaginile de mai jos vei descoperi cateva idei de amenajari interioare dormitoare unde s-a folosit gri cu succes.

Iata cele 12 modele de dormitoare gri, mari si mici, potrivite pentru adulti si pici:

 

Sper ca esti lamurit ca gri arata superb in dormitor, aceste imagini ce tocmai le-ai vazut fiind mai mult decat explicite. Posibilitatile utilizarii de gri in dormitor sunt destul de multe. Cel mai des intalnim gri in culoarea vopselei lavabile de pe peretii din dormitor.

Sau, in cazul in  care peretii sunt decorati cu tapet, in nuanta tapetului. Dar gasim gri si in culoarea mobilierului din dormitor si a accesoriilor(perdele, draperii, lenjerie de pat, perne etc). Eu recomand intotdeauna moderatie cand optam pentru gri. Nu trebuie sa exageram deoarece pierdem esenta. In imaginile de mai sus se poate observa destul de bine cam cum ar trebui sa arata un dormitor amenajat cu gri.