21 de modele de bucatarii mici si moderne pentru case si apartamente

A venit momentul sa incepi amenajarea locuintei sau redecorarea acesteia. Daca stai la casa sau la apartament si ai o bucatarie mica, nu dispera si incearca sa te inspiri din ideile de mai jos.

In amenajari interioare exista solutii pentru orice spatiu, inclusiv pentru bucataria ta cea mica. O poti transforma intr-o bucatarie mica si cocheta urmand ideile de mai jos.

Intr-un articol postat acum cateva zile ti-am aratat niste super idei cu bucatarii mici si inguste amenajate in stilul de amenajari interioare modern. Au fost cateva voci care au spus ca aceste bucatarii nu sunt tocmai mici, unele doamne chiar ma invitau in bucataria lor din blocurile comuniste, care are cam 2 mp.

Asadar, m-am conformat si am cautat niste modele de bucatarii mici, chiar mai mici decat ce prezentasem anterior. Iata poze cu ce modele de bucatarii mici iti propun:

In concluzie, daca ai o bucatarie mica sau foarte mica, trebuie sa folosesti anumite trucuri din amenajari interioare astfel incat acestea sa para mai mari. Mizeaza pe alb in bucataria ta cea mica si nu vei da gres. Daca mai vrei sa vezi imagini cu bucatarii amenajate nu rata nici aceasta colectie cu 1001 poze cu bucatarii mici si mari.