Gratare de gradina din caramida. Modele cu cuptor

Cand ai o casa frumoasa parca ar merge si un gratar din caramida care sa completeze amenajarea curtii. Ti-am adus cele mai frumoase modele de gratare din caramida, cu cuptor, pentru ca sa ai o curte de vis.

In trecut ti-am mai aratat niste modele superbe de gratare de gradina dar si cateva foisoare incantatoare. Dar astazi ma voi axa pe gratarele din caramida pentru gradina si iti voi arata niste poze cu idei perfecte.

Daca vrei sa iti construiesti singur un gratar din caramida cu cuptor te poti inspira din acest video postat pe YouTube. Insa, daca nu te pricepi, te sfatuiesc sa salvezi pozele cu modelele care iti plac si sa cauti un mester bun de gratare din caramida si sa negociezi un pret bun cu acesta, ca sa iti construiasca si tie unul.

Astfel, curtea ta frumoasa va fi completa cu un gratar util si functional din caramida construit in locul pe care il vei alege. Iata ce modele iti propun:

Sunt sigur ca vei fi gasit gratarul favorit si chiar acum te bucuri de o friptura buna sau de o paine gatita in cuptorul din caramida.