Modele de bai moderne pretabile in acest sezon de amenajari interioare

Baia este incaperea unde imaginatia nu are limite iar cand te apuci sa cauti idei de amenajari interioare trebuie sa ai o cat mai mare baza de idei vazute inainte sa faci amenajarea propriuzisa. Nu conteaza ca e o baie mica, medie sau mare, idei se gasesc cu duiumul pe acest site.

Chiar anul trecut ti-am adus aceasta colectie cu bai moderne care te-a facut sa iti schimbi gusturile si sa pui in practica ideile vazute in acele imagini.

Si atunci, la fel ca si acum, am prezentat bai amenajate modern in case si apartamente. Ideile au fost diverse, pornind de la placari cu piatra naturala in baie, fototapet, stucco venetian si multe combinatii de gresie si faianta. Astazi insa iti voi arata doar acele amenajari de bai care conteaza in acest sezon de amenajari interioare.

Dupa cum stii, gri in baie a fost vedeta sezonului trecut. Fie ca gaseam gri in nuanta gresiei si a faiantei, in nunata decoratiunilor sau chiar in nuanta tamplariei, gri a fost vedeta anului trecut. Si se poate sa mai vedem si in acest an destule modele de bai amenajate modern, cu gri.

Dar ce e mult strica si se pare ca tendintele acestui an includ mai putin gri in amenajarea bailor noastre. A venit momentul sa trecem la stiluri mai indraznete si se pare ca vedeta anului va fi … negrul. Da, ai citit bine. Ce, ori iti vin in minte combinatiile de faianta intre alb si negru de acum cativa ani? Ce moda era atunci!

Asadar, daca ai vazut multe modele de bai amenajate cu gri anul trecut, este momentul sa iti pregatesti ochii pentru amenajari si mai intunecate. Vei vedea mult mai mult negru in baie. Si e de bine. Nu e musai sa fie negru in culoarea peretilor, foarte bine poate fi in culoarea corpurilor de iluminat, oglinzile din baie, chiar mobilierul si obiectele sanitare.

Ce vei vedea in continuare s-ar putea sa te socheze vizual, mai ales daca esti un proaspat divortat de banalul alb din locuinta. Pentru tine, cred, ca mai bine ar da niste combinatii de gri in baie. Cu mici accente de negru.

Dar nu numai despre asta este vorba aici. Tendintele in amenajari interioare bai nu se refera doar la combinarea culorilor din baie. Nu, marea schimbare vine prin faptul ca baia viitorului va fi tehnologizata. Deci, sa nu te miri daca vei vedea din ce in ce mai des modele de bai cu oglizi smart, capace de wc incalzite care se ridica automat, senzori la bateriile de la lavoar si dus, dusuri cu lumini si muzica ambientala, televizoare LCD, Jacuzzi etc

Baile moderne al viitorului se vor transorma in niste instrumente care vor sti ce ai nevoie, cand ai nevoie si te vor astepta sa intri in ele stiind ce ai de gand sa faci. Stiu, suna ciudat dar asta va fi.

Tu ce crezi ca va fi la moda in acest sezon de amenajari interioare bai? Astept sa raspunzi pe pagina noasta de FaceBook.