38 de poze cu bai mari si mici pentru cele mai frumoase amenajari interioare

Deja stii ca avem mii de poze cu bai pe site, mici si mari, aceste bai fiind pentru toate gusturile.

Nu cred ca exista un stil de amenajare baie care sa nu fie abordat in articolele despre amenajari interioare a baii publicate pe site.

Si totusi, zilnic, descoper noi imagini cu bai superbe, pentru case sau apartamente, pe care nu ma pot abtine sa nu le aduc in fata voastra spra a fi admirate.

Ma fascineaza combinatiile actuale dintre gresia si faianta din baile anului 2020 sunt pur si simplu uimit cat de frumos arata o baie amenajata modern, chiar si fara gresie sau faianta, ma uit cu placere la coloristica bailor actuale si sunt atras de textura materialelor folosite in fabricarea mobilierului, obiectelor sanitare dar si a accesoriilor pentru bai.

Cum este destul de limpede faptul ca progresele tehnologice sunt foarte benefice bailor actuale, in imaginile de mai jos vei vedea foarte clar cat de departe a ajuns tehnologia in materie de obiecte sanitare, corpuri de iluminat, baterii pentru dus si lavoar si de mobilier pentru bai. Totul este nou, interesant si accesibil.

Asadar aseaza-te confortabil si priveste aceasta noua selectie de poze cu bai, moderne sau clasice, amenajate in stiluri care nu mai au nevoie de alte explicatii si poate vei gasi si tu scanteia care iti lipseste astfel incat sa iti amenajezi o baie de vis in viitorul cel mai apropiat.

 

 

Cam acestea au fost imaginile cu bai mari si mici amenajate in zeci de stiluri, stiu ca multe dintre aceste poze nu le-ai mai vazut pe alte canale media. De azi inainte le vei vedea si la concurenta ­čÖé . Voi cauta in continuare cele mai frumoase amenajari interiore si le voi posta aici, pentru a va oferi cele mai proaspete idei de amenajare a baii, a intregii locuinte.

Stiu ca a fost un articol lung dar daca ai avut rabdare pana la final tin sa te felicit. Iar daca mai poti te invit sa vezi si aceste poze cu bai, imagini din galeria foto a site ului Idei Amenajari. Zi frumoasa sa ai!