Colectie noua de bucatarii moderne pentru case si apartamente

Iti era dor de niste modele de bucatarii, moderne si numai bune de realizat in acest an? Ei bine am revenit cu o noua colectie, probabil cea mai frumoasa din cate exista pe site, cu bucatarii moderne pentru locuinta ta.

Vei avea o casa de vis daca adopti unul dintre stilurile de amenajare propus in imaginile de mai jos. Uita-te atent la mobila de bucatarie din imagini deoarece clar aceasta este in centrul atentiei.

Sunt surprins de multitudinea de culori in care se pot amenaja bucatariile, ceea ce specialistii in design interior propun in acest sezon de amenajari interioare bucatarii fiind un stil mai indraznet de combinare a culorilor mobilierului dar si a accesoriilor fara de care orice bucatarie nu ar avea personalitate. Daca in trecut s-a renuntat la placarea faiantei in bucatarie, ramanand doar cativa metri patrati de placat in zona blatului, vei ramane surprins ca faianta a disparut de tot din bucatariile moderne. Foarte rar mai gasesti clasicele placi de faianta placate in zona blatului. Acum se poarta sticla imprimata in zona blatului. Culori vii si vesele cum ar fi mov, verde, rosu sau galben sunt la mare cautare.

Asadar asaza-te confortabil in fata ecranului si pana la final bucura-te de frumusetile de mai jos.

Nu-i asa ca sunt superbe aceste bucatarii moderne? Da mai departe acest articol daca ti-a placut. Revin in cel mai scurt timp si cu alte bucatarii moderne.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.