4 sfaturi privind oglinzile in baie

Oricand ne gandim la baie, elementul indispensabil este oglinda.

Mai mica sau mai mare, mai opulenta sau mai putin stringenta, aceste si multe alte caracteristici schiteaza ceea ce fiecare dintre noi isi doreste de la baia sa. In cazul in care nu ai la indemana sume mari cu care sa te joci in acest sezon, in ceea ce priveste amenajarea si reamenajarea baii tale, iti oferim o serie de sfaturi pe care le poti utiliza, astfel incat baia ta sa prinda viata – prin intermediul oglinzilor.

  1. Alege dublu

Viata ne face ca, oricum ar fi, sa luam o singura decizie – intotdeauna. De aceea, atunci cand suntem in propria noastra casa, cel mai bine este sa nu fim conditionati, ci sa alegem intotdeauna ambele variante. Astfel, cand vine vorba de oglinzi, poti alege sa folosesti doua identice, situate chiar una langa alta. Bineinteles, pentru a te asigura ca alegerea pe care tocmai ai facut-o este una in acord cu restul baii, asigura-te ca oglinzile se potrivesc stilului si intotdeauna sunt mai inalte pe verticala.

 

  1. Individualizeaza-te

Cu riscul de a cadea in capcana kitsch-ului, o oglinda care iese in evidenta este intocmai ceea ce ai nevoie pentru a schimba baia ta si a-i da un aspect de milioane. Cu toate acestea, firul este extrem de subtire, ceea ce inseamna ca uneori te-ai putea afla in situatia de a te gandi si razgandi cu privire la elementul luat in discutie. Pentru a mai scade din presiune, asigura-te ca restul decoratiunilor sunt minime, ceea ce inseamna ca baia ta nu va cuprinde un intreg aspect de kitsch.

 

  1. Oglinzi descrescatoare

Chiar daca mai sus vorbeam doar de doua oglinzi, de ce sa nu te rasfeti in propria baie, prin integrarea mai multora si amplasarea acestora una langa alta? De altfel, nimic nu este mai placut decat sa te poti oglindi inainte sa pleci in mai multe locuri, din mai multe unghiuri, iar ca simt estetic, te poti orienta spre alegerea unei oglinzi mari ca si punct focal. In continuarea ei, poti amplasa oglinzi din ce in ce mai mici si mai multe, astfel incat rezultatul sa fie cel scontat.

 

  1. Oglinzile si lumina

Una dintre cele mai importante reguli in iluminarea baii tale este sa nu amplasezi corpuri de iluminat deasupra oglinzii, intrucat vei crea umbre. Ideal este sa le pozitionezi pe acestea de o parte si de alta a oglinzii, astfel incat lumina sa vina din dublu sens.