SUPER unelte cumparate din Romania (gletiere profesionale si trafaleti pentru glet)

Daca urmariti canalul de YouTube Idei Amenajari probabil stiti ca ne-am cumparat niste gletiere profesionale si un trafalet pentru aplicarea gletului si le-am testat, afland ca aceste scule profesionale chiar ne usureaza munca si ne ajuta sa facem o productie mai mare.

KIT-ul de gletiere L’Outil Parfait – Gama ParfaitLiss se poate cumpara de pe gletiere.ro sau cautand pe internet > gletiere profesionale<. Aceste gletiere sunt foarte usoare siĀ  sunt confectionate din inox de calitate superioara. Se pot folosi chiar si cu o mana, avand maner ergonomic cu posibilitate de atasare prelungitor telescopic de 2 metri cu unghi reglabil si priza fixa pentru lucru pe tavan sau pe peretii foarte inalti.

Aceste GLETIERE PROFESIONALE vin cu protectii reutilizabile pentru lamelele super flexibile din inox foarte subtire de 0.3 mm . Gletierele din gama Gama ParfaitLiss au marginile rotunjite, pentru a nu lasa urme. Se pot folosi atat pentru gletul de incarcare cat si pentru gletul de finisaj. Indiferent daca aplicarea gletului este manuala sau mecanizata, cu glet gata preparat in galeata sau glet la sac, sculele astea se comporta excelent.

Acestea sunt unelte premium si profesionale, destinata atat mesterior de ocazie cat si profesionistilor. Un astfel de KIT iti permite sa nu mai mergi la santier cu sculele in galeti si asta ajuta inclusiv la imaginea pe care ti-o creezi in fata beneficiarului. Productia pe santier ti se va dubla daca vei lucra cu acestea. Si iti vei scoate banii inca de la prima lucrare! Vezi clipul de mai jos, unde le-am testat, si te vei convinge ca merita investitia.

 

 

Aplicarea manuala folosind spaclul si gletierele profesionale L’Outil Parfait – Gama ParfaitLiss. Practic este o joaca de copii. Depui mai putin efort fata de aplicarea cu gletierele obisnuite si productia creste simtitor. Cred ca se observa cat de rapid se gletuieste. Parca peretii nu mai au nevoie de slefuire. Oricum, sigur nu mai ramane asa mult, practic scapi de darele enervante, lasate de gletierele obisnuite.

Aplicarea manuala folosind trafaletul pentru glet si gletierele L’Outil Parfait – Gama ParfaitLiss. Treaba merge struna atat in cazul aplicarii gletului de nivelare.. La aplicarea gletului de finisaj vom obtine pereti si tavane coala de hartie. Trafaletul pentru aplicarea gletului este din nylon este foarte ieftin raportat la ce productie poate sa faca.

Cateva concluzii despre aceste gletiere profesionale L’Outil Parfait – Gama ParfaitLiss.

Clar, acestea sunt net superioare gletierelor obisnuite. Sunt foarte durabile, probabil ca voi face niste zeci de mii de mp cu ele. Evident ca trebuiesc ingrijite si tinute in cutia lor, daca vrei sa te tina. Imi place si faptul ca au marimi diverse, adaptabile in functie de lucrare sau de stratul suport. Le-am folosit la gletuirea rigipsului, a tavanelor si peretilor, si s-au comportat ok. Pe peretii tencuiti se comporta perfect si te ajuta sa faci productii record.

Credeti ca sunt scumpe? Nici pe departe. Logic ca acest kit de gletiere costa dar sa ne gandim si la avantaje: calitate, durabilitate, imagine, productie marita. Probabil stiti sa diferentiati o gletiera de 10 lei de una profesionala. Daca atunci cand cumparati o scula electrica alegeti ceva de firma, gen Makita, DeWalt, Bosch, cand cumparati o unealta de mana de ce ati alege ce e mai ieftin? Sa facem un pas inainte si sa alegem calitatea!