Design baie cu fototapet. Afla cum poti sa ai o baie unica

Daca vrei sa incerci si altceva la amenajarea baii, in afara de metoda clasica de decorare a peretilor si a pardoselii cu faianta si gresie, fototapetul este o alegere inedita. Pentru o satisfactie garantata iti recomand fototapet personalizat. Orice imagine iti place, chiar si poza celui drag, poate infrumuseta peretii baii tale.

Am observat ca fototapetul este la mare cautare si am decis sa te lamuresc asupra unor aspecte privind acest material interesant. Asadar, in acest articol, vei afla ce este fototapetul, cam cat costa un metru patrat, de unde se cumpara fototapet, cum se monteaza si, la final, vei vedea si cateva modele interesante de fototapet pentru baie.

Ce este fototapetul. Este un material asemanator tapetului clasic doar ca pe acesta sunt imprimate imagini de o rezolutie inalta. Fototapetul este impermeabil, rezistent la umiditate, uv si uzura. Poti sa iti faci fototapet personalizat cu imaginile care iti plac si la dimensiunile pe care le doresti.

Pret metru patrat de fototapet. Un pret fix nu as putea sa iti spun dar poti afla foarte simplu daca intri pe un site ce vinde fototapet personalizat si faci o simulare de comanda. Eu am intrat si pretul nu a fost mai mare de 100 de lei pe mp. Verifica pretul si tu.

De unde cumperi fototapet pentru baie. Asta nu e vreo problema. Daca ai idee despre modelul dorit si stii dimensiunile unde vrei sa lipesti fototapet nu iti mai ramane decat sa alegi cea mai buna oferta. Comercianti sunt destui, mai ales online. Totusi, te sfatuiesc sa alegi un magazin serios, fie el offline sau online.

Cum se lipeste fototapet. Daca nu ai mai avut treaba cu constructiile pana acum chiar nu te sfatuiesc sa il lipesti singur deoarece risti sa il deteriorezi. Manopera pentru a lipi fototapet nu este chiar asa mare. Insa, in cazul in care ai aptitudini de mester te sfatuiesc sa rasfoiesti aceste articole unde am scris si despre lipirea tapetului. Dar nu uita sa citesti instructiunile de montaj livrate de comerciant deoarece tehnica de lipire poate depinde de la un material la altul.

Modele de fototapet pentru baie. In speranta ca iti voi deschide apetitul pentru fototapet am selectat cateva imagini cu bai mici si mari amenajate cu fototapet personalizat. Sper sa iti placa.

La final iti mai spun doar ca acest material minunat poate fi folosit nu numai in baie. Un design interior de exceptie obtii si in bucatarie, sufragerie sau dormitor, daca optezi pentru fototapet personalizat.