5 super idei de gratare de curte si gradina

Este de inteles faptul ca iti doresti sa construiesti gratarul de gradina ideal. Din primavara pana in iarna utilitatea acestor gratare de gradina nu poate fi contestata. Daca vrei un gratar de gradina poti cumpara unul gata construit sau poti chema un mester sa iti construiasca unul.

Pentru a avea un model mai complex trebuie sa apelezi la un mester constructor de gratare de gradina deoarece modelele prefabricate vandute de marile magazine de materiale de constructii sunt destul de simple.

Presupunand ca ai decis sa construiesti in curtea casei un gratar de gradina m-am gandit ca bine ar fi sa vezi cateva modele mai speciale. Nu sunt gratare de gradina pe care le gasesti la toate colturile insa construind unul dupa un model prezentat in acest articol vei avea garantia ca nu multa lume are un astfel de gratar.

gratare de gradina modele rustice

Gratar de gradina construit pe colt din caramida.

gratar acoperit placat cu piatra

Gratar de gradina acoperit placat cu piatra .

gratar gradina cu caramida aparenta

Gratar placat cu caramida aparenta.

gratar din caramida pt gradina

Si penultimul model de astazi, un gratar din caramida foarte compact.

Ultimul model este si cel mai fain, zic eu. Un gratar cu plita de gatit su cuptor placat cu piatra naturala.

Acestea au fost doar cateva poze cu gratare de gradina, poze pe care  le-am considerat interesante. Totusi, daca nu ai gasit modelul de gratar dorit, mai revii pe IdeiAmenajari.ro pentru ca vor mai fi postate articole care prezinta gratare de gradina din piatra, caramida sau alt material.