6 foisoare de gradina pe care le vei indragi instant

Cand ai o curte, mai mare sau mai mica, sigur iti doresti un model de foisor frumos si care sa dea bine cu fatada casei. Sunt sute de modele de foisoare de gradina pe care probabil le-ai vazut dar degeaba daca majoritatea sunt mediocre. Anul trecut ti-am mai arata cateva poze cu foisoare de gradina, foarte frumoase si inteligent construite si finisate.

Anul acesta, pentru cine inca este in cautarea modelului favorit de foisor de gradina am revenit cu inca sase idei, foisoare de gradina pe care am considerat eu ca le-ai indragi instant. Stai linistit, am ales cele mai frumoase imagini.

Un foisor de gradina este o oaza de relaxare in orice perioada a anului dar mai ales in perioada in care natura verde si multicolora isi intra in drepturi. In astfel de momente esti mai legat ca niciodata de foisorul tau. Vezi si idei amenajari gradini si cateva modele de gratare de gradina, imagini unice desigur.

Astfel, daca ai o gradina cat de mica, daca doresti ca si tu sa ai foisorul tau, alege unul dintre cele 6 modele de foisoare de gradina absolut superbe si da-i drumul la treaba. Contacteaza o firma de constructii sau un mester bun si pune-ti visul in opera. Atentie, ai o perioada limitata sa te bucuri de foisorul tau!

Iata cele 7 modele :

Sper ca ti-au placut modelele postate aici ? Fa-le cunoscute si prietenilor tai, poate si ei cauta sa vada poze cu foisoare de gradina frumoase si usor de construit !