Cele mai frumoase fatade de case. Modele noi

Hai sa te surprind cu cele mai deosebite modele de fatade de case , numai bune de luat in calcul pentru a avea o casa de vis.

Daca vrei sa iti impresionezi vecinii si musafirii nu este suficient sa ai o casa amenajata perfect in interior. Foarte bine ca te-ai axat pe amenajarile interioare dar nu trebuie omis nici exteriorul iar fatada casei este cu siguranta vedeta. Apoi urmeaza, gardul, amenajarea gradinii cu flori, un foisor frumos, poate si un gratar de gradina.

Deci, pentru ca sa completezi un design de casa reusit trebuie sa amenajezi fatada conform ultimelor tendinte. Iar eu ti-am adus cele mai noi poze cu case frumoase din Romania si nu numai.

Gasesti poze cu case avand diferite finisaje cum ar fi: tencuiala decorativa, tinci, profile decorative din polistiren, piatra naturala, faianta imitatie piatra naturala, caramida aparenta etc.

Presupun ca ai vazut si aceste imagini cu case frumoase dar si aceste fatade amenajate cu profile decorative. Eu nu le-am mai inclus in aceasta prezentare. Le poti gasi foarte usor daca dai o cautare pe site.

Asadar, sa nu mai lungim vorba. Priveste selectia aceasta de fatade de case doar cu parter, cu mansarda sau cu etaj pana la capat si vei gasi ceva care sa te captiveze. Vei descoperi inspiratia de a amenaja cea mai frumoasa fatada de casa iar familia si rudele te vor felicita. Poti nici sa nu le spui ca ai gasit ideile pe IdeiAmenajari.ro 🙂

Iata ce modele de fatade de case ar trebui sa iei in calcul in sezonul de amenajari exterioare 2020:

 

 

Sper ca ti-a placut selectia aceasta de fatade frumoase. Pana la urma trebuie sa constientizezi ca fatada casei este cartea ta de vizita. Este modul cum oamenii te percep din exterior. Fatada casei iti arata personalitatea si felul tau de a vedea frumosul.

Daca esti multumit de ideile vazute aici nu ezita sa mai revii. Vei gasi, pe langa cele mai noi idei de amenajari exterioare, nu doar fatade de case desigur, si cele mai interesante amenajari exterioare. Zi frumoasa!