Bai mici si foarte mici amenajate inteligent

Cand spui amenajari interioare bai te gandesti instant la baia ta de acasa.

Da, baia aia mica de care nu esti prea incantat. 🙁 Inca mai speri sa o amenajezi astfel incat sa iti fie drag sa intri in ea dar majoritatea ideilor vazute pana acum nu se incadreaza in spatiul tau.

Probabil nu ai vazut aceste bai mici amenajate in apartamente, garsoniere sau case. Sau aceste bai cochete? In fine, important este ca ai ajuns aici si cu siguranta te vor ajuta ideile pe care ti le-am pregatit. In categoria despre amenajarea baii am postat deja sute de articole, doar un click si te incarci cu inspiratie.

In amenajari interioare nu gasesti doua case la fel. Trebuie sa existe acel ceva care sa diferentieze o casa de alta. Te sfatuiesc si pe tine sa iti aduci aportul la amenajarea baii cu ceva unic, ceva care te reprezinta. Asta chiar daca vei copia un design vazut aici.

Trebuie sa iti lasi amprenta in propria locuinta, doar asa vei avea satisfactia unei bai perfect amenajate, care sa te faca sa pasesti in ea cu incredere si mandrie.

Ei bine, iar te voi incanta cu niste bai mici si dragute, amenajate incredibil.

Asadar, esti gata sa incepi amenajarea baii? Fie ca iti doresti o baie cu cada, o baie cu dus sau poate o baie cu dusul cu scurgerea in pardoseala, eu sper ca ai mai multa imaginatie de pe acum. Te invit sa mai revii pe aici deoarece frecvent iti aduc idei proaspete cu amenajari interioare pentru casa ta.