Ce bine arata aceste fatade de case amenajate cu profile decorative

Folosirea de profile decorative la amenajarea fatadelor caselor ajuta la crearea unui design apropiat de cel dinainte care, fiind vechi si deteriorat, a trebuit luat de la zero.

Se folosesc profile decorative din polistiren datorita faptului ca este aproape imposibil de gasit mesteri care sa aduca fatada casei la rang de arta, exact cum a fost si in timpurile trecute.

Cel mai adesea proprietarii de case vechi, case care au reprezentat ceva in arhitectura zonei in anii demult uitati, cer profile decorative, deoarece aspectul final este chiar si mai frumos decat era inainte. Este nevoie de o munca titanica, de rabdare si de oameni priceputi pentru a amenaja o fatada de casa cu profile decorative dar rezultatul final este intotdeauna multumitor.

Casa astfel renovata va dainui zeci de ani, rezistand cu brio intemperiilor. Din polistiren, atelierele specializate in asa ceva pot realiza ancadramente, panouri decorative, coloane, arcade, stucaturi, cornise, frontoane, brauri, socluri, aticuri, chei de bolta si alte elemente necesare la realizarea unei fatade fara cusur.

Si sa nu credeti ca profilele decorative se folosesc doar la case vechi. Nu, daca aveti gust si apreciati o fatada de calitate, puteti cumpara si pentru o casa construita recent astfel de profile. Rezultatul va fi pe masura investitiei. Iata cateva idei de case amenajate cu astfel de profile:

 

 

 

 


Sursa de inspiratie:http://www.profiledecorative.ro/p/portofoliu.html.

La final va mai spun ca pe piata exista mai multe firme care vand astfel de profile decorative din polistiren. Preturile variaza in functie de model. In cazul in care doriti aceste firme va pot realiza la comanda modele din profile decorative din polistiren extrudat sau expandat, in functie de spatiul disponibil. Daca v-a fost util va recomand sa dati mai departe articolul pe retelele sociale. Multumesc.