Modele de garduri fabuloase pentru cele mai frumoase case

Gardul nu mai este de multi ani doar un mijloc de delimitare a proprietatii, ci a devenit o parte integrata a casei, care completeaza designul exterior ales.

A construi un gard nu mai e chiar o joaca ci, exact ca si la constructia unei case, trebuie un proiect, un design si o firma care sa il execute fara cusur.

Dar mai intai trebuie sa stii cum va arata gardul tau iar pentru asta am ales cateva idei frumoase care te vor cuceri instant. Fie ca iti doresti un gard din lemn, piatra naturala sau decorativa, fier forjat sau alte combinatii de materiale, in imaginile de mai jos vei avea ce vedea.

Bonus, pe langa modelele de garduri din imagini vei zari si niste fatade superbe. Acestea au fost gardurile selectate pentru astazi. Daca tot esti la faza de amenajari exterioare iti recomand sa vezi si aceste fatade amenajate cu profile decorative. Zi frumoasa sa ai.

Daca gasesti utila informatia gasita aici ne poti ajuta oricand cu un like sau cu un share pe retelele de socializare unde ai cont. Ne gasesti cu idei frumoase si pe pagina de Facebook.