Cum sa alegem canapeaua din living room. Culori si modele recomandate

Cu totii stim ca alegerea canapelei din living room este un lucru foarte important, deoarece de acest fapt va depinde aspectul final al acestei incaperi. Ca nu este o piesa de mobilier ieftina deja dar oare stii ca poti esua in designul sufrageriei chiar si cu modele de canapele scumpe, daca nu le integrezi bine in peisaj?!

Asa ca azi vom discuta despre preturi la canapele, despre ce modele se cauta si despre culorile cele mai potrivite pentru o canapea din living room. Despre ce material sa folosesti pentru canapea vei putea afla din alt articol iar dupa ce vei fi terminat de citat aici, cu siguranta ca vei merge intr-un magazin de mobilier de interior si vei fi mult mai luminat in alegerea canapelei din living room.

Primul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul, inainte de a cumpara o canapea, este cat de incapatoare o sa fie. Trebuie sa o cumperi in functie de cate persoane ai in familie. Pentru familiile numeroase, care au un living room spatios, unde isi petrec mare parte a zilei, o canapea cu trei locuri s-ar putea sa fie neincapatoare. Cel mai bine te orientezi spre un coltar incapator, pentru a multumi pe toata lumea. In caz ca sunteti o familie mica, cu unul sau doi copii, va trebuie o simpla canapea cu doua sau trei locuri plus unul sau doua fotolii.

Al doilea lucru care va conta in alegerea canapelei tale ar trebui sa fie culoarea acesteia. Mai jos am ales cateva modele de canapele in cele mai cautate culori. Tine bine minte ca este esential ca aceasta canapea sa se integreze bine in peisajul livingului tau. Stilul amenajarii va oferi si stilul canapelei. Daca ai locuinta amenajata in stilul minimalist este musai sa ai o canapea alba sau neagra cu un design geometric cu linii drepte si elemente cromate. Daca ai un stil modern in living trebuie sa optezi pentru culori tari cum ar fi rosu, mov, portocaliu sau verde.

Ia sa vedem cateva modele de canapele pentru sufragerii:

Si ca un ultim sfat in alegerea canapelei ar fi si recomandarea de a cumpara ceva confortabil. Indiferent cat de frumoasa sau scumpa ar fi canapeaua din living room, daca nu te simti confortabil cand esti asezat pe aceasta inseamna ca ai facut o investitie proasta si cel mai probabil vei renunta cat de curand la aceasta.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.