Scafe din rigips pentru tavane unice

Nu ai ce sa zici, aceste imagini cu scafe din rigips sunt mai mult decat superbe. Nu te gandi la kitch ca nu despre asta e vorba aici. Vei vedea ceva mai special iar de cumva vrei sa ai si tu o scafa din rigips pe tavan iti recomand unul dintre aceste modele.

Alte scafe ai mai vazut si aici dar modelele de astazi sunt mai actuale, perfecte pentru sezonul de amenajari interioare 2018. Asadar, pentru cele mai faine sufragerii amenajate cu scafe luminoase, ramai conectat cu Idei Amenajari. Sa incepem cu o scafa din rigips cu lumini si figuri geometrice, cercuri si romburi:

Vedeti ce bine se integreaza GRI in scafa de mai jos? Facand o mica paranteza trebuie sa va spun ca aproape orice culoare se poate folosi cand amenajam scafe din rigips, trebuie daor sa fie in ton cu designul interior al intregii locuinte. ALB nu mai este obligatoriu. Totusi luminile de culoare alba, de preferabil LED, sunt cele mai indicate de folosit intr-o scafa din rigips cu lumini. Pentru a vedea cele mai tari corpuri de iluminat pentru tavane nu ratati acest articol.

In imaginea urmatoare observam ceva inedit, lambriu din pvc pe tavan, imbinandu-se cu scafa din rigips. Destul de interesanta abordarea.

 

Este incredibil ce minunatii se pot realiza din cateva materiale simple( placi din rigips, profile UD si CD, glet , lavabila si  lumini ), si asfel de amenajari te fac sa apreciezi si mai mult mana iscusita care le-a realizat. Din partea mea si a intregii echipe Idei Amenajari JOS PALARIA !


 

Daca v-au placut scafele din acest articol va recomand sa dati mai departe articolul, pe retelele sociale. Aveti la indemana butoanele special dedicate acestei operatiuni ­čÖé .Asta ca sa stiu ca v-au placut si sa ma apuc de cautat si alte idei de amenajari interioare sufragerii. Pana data viitoare va las sa mai rasfoiti si celelalte articole de pe site.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.