foisor din lemn

Cateva idei de foisoare si casute de gradina din lemn

Cautati modele de foisoare de gradina? Ati gasit cele mai faine amenajari exterioare.

O casa frumoasa pe interior merita sa fie frumoasa si pe exterior iar o fatada nu poate face impresie placuta daca nu este completata de amenajarea gradinii. Chiar daca pe perioada iernii gradina din curtea casei nu este atat de frecventata totusi trebuie si aceasta infrumusetata.

Pe langa copacei, pitici de gradina, flori si iarba verde mai exista posibilitatea sa o infrumusetati si cu foisoare din lemn sau chiar cu casute din lemn.

Foisoarele din lemn pentru gradina sunt alegerea excelenta pentru a sta la umbra in anotimpurile calde dar ne feresc si de ploi si alte intemperii in sezoanele mai reci. Chiar si o casuta de gradina din lemn este utila deoarece poate fi folosita pe toata perioada anului, uneori ca spatiu de depozitare, alteori ca spatiu de agrement.

Pentru cei care doresc construirea unui foisor sau a unei casute din lemn in curte prezentam mai jos cateva modele alese cu grija de prin curtile romanilor.

casuta din lemn cu terasa

Prima fotografie ne dezvaluie o cocheta casuta de gradina. Are si o mica terasa de unde putem servi o ceasca de ceai sau de cafea.

casuta lemn copii

Mai sus aveti un exemplu de casuta din lemn destinata special pentru copii.

foisor din lemn

Schimbam putin registrul si ne oprim asupra acestui foisor din lemn pentru gradina. Asa-i ca este superb ?

foisor de gradina hexagonal

Dar si foisorul octogonal de mai sus arata bine, nu?

Exista multe proiecte de foisoare din lemn pentru gradina, in diferite forme. Unele foisoare au forme geometrice, cum sunt foisoarele patrate, dreptunghiulare, hexagonale, octogonale etc dar sunt si foisoare construite fara un proiect anume avand forme neregulate.

foisor de gradina mic

Asadar fie ca va plac foisoare de gradina sau casutele din lemn este bine sa studiati cu atentie pozele prezentate in acest articol deoarece le puteti construi chiar dumneavoastra in regie proprie. Trebuie sa aveti doar scule si voie buna pentru a realiza un foisor sau o casuta din lemn.

casuta lemn cu pitici

Acestea au fost  cele cateva idei de casute si foisoare de gradina din lemn propuse amenajarea gradinii.

Spor la construit!