24 dormitoare moderne mici si mari. Noua colectie

Ti-am adus 24 de imagini superbe cu dormitoare moderne amenajate in case si apartamente combinand nuante ca gri, alb, turcoaz, rosu, negru, verde, maro, portocaliu, purpuriu sau albastru.

Ca si in sezonul trecut imaginile sugereaza ca tendintele in amenajari interioare vor miza pe tapet si scafe din rigips. Observ o intensificare a folosirii unor corpuri de iluminat mai neobisnuite in dormitor.

Despre dormitoarele moderne voi mai scrie mult si bine si voi mai posta mii de poze. Daca nu esti la curent cu noutatile din amenajari interioare cand ai decis sa iti amenajezi dormitorul modern s-ar putea ca la final sa nu fii pe deplin multumit de amenajare.

De vina sunt ideile noi care tot apar pe piata, pur si simplu designerii de interior nu se mai opresc din creat idei fabuloase, cu dormitoare impecabile. Deci, daca vrei sa iti amenajezi micul dormitor din apartament sau dormitorul matrimonial din casa recent construita eu zic sa fii atent la ideile de dormitoare pe care ti le-am pregatit.

Dupa ce ai vazut frumoasa colectie de dormitoare moderne pentru apartamente si case postata anterior acestui articol, ramasesem oarecum dator sa revin cu alte idei de amenajari interioare dormitoare.

Desi ar fi trebuit sa separ acest articol in doua, in care sa prezint separat poze cu dormitoare amenajate mari intr-un articol si poze cu dormitoare mici, in alt articol, a ramas sa fac acest lucru pe data viitoare. Pana atunci te las sa te delectezi cu noua colectie de poze cu dormitoare mici si mari amenajate modern.

 

 

Daca nu ai gasit dormitorul modern cautat poti oricand sa arunci un ochi pe aceasta galerie foto cu dormitoare.