5 colectii noi de gresie si faianta de la CESAROM

Anul acesta, pe langa  sutele de colectii cu gresie si faianta lansate anterior si bine primite de catre publicul roman, Cesarom tocmai a lansat inca 5 colectii de gresie si faianta in ton cu tendintele din amenajari interioare ale acestui an si, probabil,  ale anilor care vor urma. Colectiile acestea se adreseaza decorarii spatiului din baie, bucatarie, hol, living room dar si amenajarilor exterioare. Dimensiunea placilor de gresie si faianta prezentate in aceste noi colectii variaza intre 33/33 cm si 60/30 cm, fiind disponibile in forme patrate sau dreptunghiulare.

Am mai discutat si in alte articole despre colectiile de gresie si faianta lansate de Cesarom in anii trecuti. Fiind peste 200 de colectii am incercat sa ti le arat pe cele care mi s-au parut mai interesante. Asa voi proceda si astazi, voi arata 5 colectii recent lansate de Lasselsberger Ceramics Romania. Este vorba de: Cromatic, Ara, E-Project Ivory, Nalim și Wright. Acestea imbină armonios albastrul clasic cu accente inspirate din moda ceramicii
italiene a secolului al XV-lea sau cu modernismul din stilul Ethnic-Arty, una dintre cele mai importante trei tendinte din amenajari interioare ale acestui an.

Desigur, aceste modele de gresie si de faianta sunt create astfel incat sa se incadreze in tendintele din amenajari interioare. Nuantele de gri si bej, decorurile cu aplicatii speciale si designul modern inspirat din natura vor fi la mare cautate in acest sezon de amenajari interioare.

In cele 5 colectii de gresie si faianta pe care ti le voi prezenta mai jos, Cesarom integreaza principalele stiluri de amenajari interioare ale acestui an. Amintesc aici de stilul marocan, stilul minimalist si stilul vintage.

Colectii gresie si faianta 2020

Colectia Cesarom Cromatic 

Datorita decorurilor si braurilor care imbina designul placilor de faianta aceasta colectie iti ofera optiuni multiple de design. Faianta decor in valuri si faianta cu perle cu fundal ivoriu dar si setul decorativ compus din doua placi cu motive florale exotice pot transforma chiar si cea mai banala incapere intr-o baie moderna, impecabila.

Colectia Cesarom Ara

Placile de gresie si faianta sunt lucioase si imbina nunate calde de ivoriu si bej. Aceasta colectie se caracterizeaza prin rafinamentul si eleganta, mai ales datorita decorurilor superbe cu motive geometrice si a braurilor aurii sau cu suprafata tip oglinda. Cu aceste modele de faianta vei deveni expert in amenajari interioare, baia sau bucataria vor arata fantastic.

Colectia Cesarom E-Project Ivory

Colectia este potrivita atat pentru bai cat si pentru bucatarii. In functie de destinatie te poti juca cu placile de faianta lucioase in nuanta de ivoriu dar si cu placile decorative cu imprimeuri de forme geometrice si linii in zig zag aurii.

Colectia Cesarom Nalim

Se evidentiaza prin patru modele de placi decor cu design geometric, patch, floral si mozaic. Placile de faianta principale sunt in nuante de gri deschis avand designul tip piatra.

Colectia Cesarom Wright

Gresia portelanata, faianta, decorurile si braurile din aceasta colectie, sunt potrivite in bai, bucatarii, sufragerii, holuri dar si in exterior. Vei obtine cele mai moderne si unice amenajari interioare deoarece posibilitatile de combinare a placilor sunt multiple. Iti trebuie doar imaginatie si o mana priceputa pentru a reusi.

Sunt sigur ca ti-ai gasit inspiratie aici si ca vei alege cele mai potrivite placi de gresie si faianta pentru baia sau bucataria ta. Daca mai vrei sa vezi si alte modele te poftesc sa vezi si aceste colectii de gresie si faianta de la Cesarom.