Tendinte amenajari interioare bai 2020

Daca te preocupa gandul de a amenaja o baie in acest an si duci lipsa de idei, ai ajuns unde trebuie. Daca doresti sa afli ce mai este nou in amenajarile interioare, in speta fiind vorba de idei pentru bai, ramai alaturi de mine pentru a afla informatii actuale.

Vei vedea cateva modele de bai moderne amenajate dupa ultimele tendinte in amenajari interioare. Vei sti ce stiluri de amenajari bai sunt in voga, ce combinatii intre modelele de gresie si faianta se cauta si vei putea sa alegi strategia de amenajare a baii care te va transforma intr-un designer de interior.

Bai moderne cu dusuri cu rigole de scurgere in pardoseala

Acum cateva zile ti-am arata cele mai frumoase bai moderne cu dusuri direct pe pardoseala. Iti recomand sa le vezi pe toate. Gasesti idei de bai mici in apartamente dar si bai mari din case. Toate au rigole de dus cu scurgere in pardoseala.

Bai moderne cu cada

Inca sunt la mare cautare baile cu cada. Am sute de modele de bai pe site dar si modele de cazi pentru bai in diferite dimensiuni. Poti sa te informezi inainte si sa afli de pe site cum se alege un model de cada care sa ti se potriveasca.

Bai moderne cu fototapet

Fototapetul nu este neaparat destinat doar camerelor unde iti petreci marea majoritate a timpului. Acesta a devenit din ce in ce mai popular in baile moderne. Practic, in loc de faianta se lipeste fototapet in baie. Si arata super!

Culori si combinatii de culori la moda in baie

Acest an este unul foarte interesant si plin de imprevizibil. Daca anul trecut foarte multe bai au fost amenajate cu gri si bej, in acest sezon de amenajari interioare se poarta combinatii interesante si putin atipice. Nu va fi nimic neobisnuit sa vezi bai amenajate in combinatiile alb-gri, alb-albastru sau bai amenajate simplu cu alb.

La polul opus vor fi baile amenajate fara faianta, de exemplu baile amenajate cu fototapet. Aici vom vedea o diversitate a culorilor folosite, cea mai mare parte a imprimeurilor fiind modele geometrice, asemanatoare stilului marocan regasit in gresia si faianta sezonului trecut de amenajari interioare.

Ar mai fi multe de spus despre tendintele in amenajari bai ale acestui an dar voi reveni pe parcurs si cu alte poze frumoase. Pana atunci iti las in primire o imensa galerie foto cu bai din care sa te inspiri in voie pentru a amenaja o baie de vis