7 idei de dusuri cu rigola de scurgere in pardoseala de tipul WALK IN

Baile cu dusuri de tipul “walk in” sunt la mare cautare si in acest sezon de amenajari interioare. Tot mai multa lume renunta la clasica cadita de dus si isi doreste sa fie in tendinte cu ce se poarta in amenajarile moderne.

Avantajele unei cabine de dus cu scurgere in pardoseala sunt evidente iar astazi, pentru a te motiva sa incerci si tu acest gen de amenajare, iti voi prezenta 7 idei frumoase si pretabile de a fi puse in paractica in casa ta. Poti sa iti amenajezi o cabina de dus cu scurgerea direct in pardoseala indiferent daca locuiesti la bloc sau la casa.

Hai sa incepem cu ideile si mai povestim pe parcurs.Iata cum arata o baie fara cadita de dus, cu scurgerea in pardoseala a dusului, gandita pentru doua persoane. Observati ca nu exista niciun perete de sticla, nici macar o usa din sticla.

Dupa cate se pare, inca sunt la moda dusurile cu lumini multiple si multicolore. Daca vrei sa vezi mai multe modele de dusuri, sa stii ca am mai postat pe site.

Baie cu dus walk in amenajata in apartament.

Asadar, daca inca nu erai 100% convins ca ti se potriveste o baie cu dus cu scurgerea in pardoseala, dupa ce ai vazut ideile acestea sper sa te razgandesti. Fii in tema cu noile tendinte din amenajari interioare bai! Alege un dus de tipul “walk in”.