gresie si faianta in baie modele

Amenajarea unei bai Placarea cu gresie si faianta

Si dupa ce am pregatit baia pentru montare de gresie si faianta sa trecem la treaba. Avem nevoie de adeziv si de modelul respectiv de faianta si gresie, de sculele necesare si de spor la treaba.
Intai vom incepe sa montam faianta. Dupa ce am dat nivelul vom calcula randurile de faianta astfel incat sa se incadreze rand intreg sus. Fie ca montam faianta pe verticala, orizontala sau chiar si pe diagonala trebuie avut in vedere ceea ce am specificat mai sus.

Primul rand de faianta pe care  il vom placa va fi de fapt al doilea. Abia dupa ce am placat toata baia cu faianta, si dupa ce am montat gresia, vom monta si primul rand. De ce? Pentru ca gresia sa fie prinsa sub faianta si apa sa nu se infiltreze.

gresie si faianta in baie modele

Deci, am montat faianta si gresia . Acum trebuie sa sa astepte o zi dupa care se vor scoate distantierele(cruciulitele), se vor curata rosturile de adezivul iesit si se va spala bine cu un burete toata suprafata de gresie si faianta. Apoi se prepara chitul de rosturi si se chituieste intai faianta apoi gresia.

Am terminat de chituit baia apoi urmeaza montarea obiectelor sanitare. Din acest moment se poate da drumul la apa si putem folosi baia cea nou amenajata.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.