Model dormitor incalzire electrica prin pardoseala

Incalzire prin pardoseala electrica sau termica?

Incalzire  prin pardoseala termica si  electrica. Se apropie iarna si avem nevoie sa ne incalzim cu ceva. La casa veche mai merge o soba pe lemne sau gaz insa atunci cand suntem in toiul constructiei casei trebuie sa gandim un sistem de incalzire viabil, economic si de lunga durata.

Stiu ca majoritatea oamenilor prefera incalzirea cu agent termic si nu pot spune ca nu e bun acest tip de incalzire. Unii propietari de case, pe langa caloriferele ce le monteaza in fiecare camera, mai adauga si un sistem de incalzire prin pardoseala. Bineinteles conectat la calorifer. Astfel, apa calda ce vine de la centrala va face un ocol prin serpentina montata in pardoseala si astfel parchetul sau gresia vor fi calde. Dezavantajul incalzirii prin pardoseala cu apa calda este ca daca cumva cedeaza o teava, trebuie scoasa gresia sau podeaua, sparta sapa si reparata teava.

Model dormitor incalzire electrica prin pardoseala

Puteti incerca si metoda de incalzire prin pardoseala electrica. De fapt aceasta incalzire consta in montarea unei rezistente electrice de forma unui cablu de curent de 3,5 – 4,5 mmp care se conecteaza la un dispozitiv cu termostat, termostat care regleaza temperatura. Termostatul este conectat la o priza de la care va alimenta si regla temperatura la incalzirea electrica prin pardoseala. Tu ce metoda de incalzire preferi ?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.