avantaje tabla tip tigla modele lindab si culori

De ce este tabla tip tigla de la Lindab cea mai cautata

Avantajele unui acoperis lindab. Toata lumea stie despre tabla tip tigla produsa de Lindab. Constructia unei case noi, dar si renovarea uneia mai vechi, implica si un acoperis frumos si durabil care sa isi pastreze culoarea mult timp.

Tabla lindab ofera aceste avantaje si merita cumparata. In functie de complexitatea acoperisului se stabileste si costul total al lucrarii. Cu cat acoperisul este mai complicat cu atat se vor folosi mai multe accesorii pentru lindab, care costa destul de mult. Pretul unui acoperis acoperit cu tabla lindab care este  construit in doua ape va fi cu 30% mai mic fata de un acoperis complicat cu turnulete .

avantaje tabla tip tigla modele lindab si culori Acum sa vedem de ce este atat de cautata tabla tip lindab. Fata de celelalte firme ce comercializeaza acest tip de tabla pentru acoperis, tabla de la firma lindab este mai groasa si are o garantie foarte mare. Este vorba de zeci de ani asa ca nu va faceti probleme ca va rugini acoperisul.

Un alt avantaj al folosirii acestui tip de acoperis este si varietatea culorilor sub care este vanduta. Nu trebuie sa cumparati neaparat tabla lindab maro, mai sunt destule culori frumoase care va pot prinde. Din experienta proprie am observat ca tabla tip tigla argintie, portocalie sau verde este mai ieftina decat cea maro. Se poate face si la comanda in orice culoare doriti.

Acum totul depinde de dvs insa nu uitati un amanunt important; aveti grija  cine va monteaza pe casa tabla pentru ca daca nu o monteaza corect va va ploua prin acoperis sau vi-l va lua vantul cu totul la prima furtuna sau viscol. Angajati o firma specializata in montaj sau o echipa care stiti sigur ca are un portofoliu in spate. De dragul economiei nu apelati la necunoscuti pentru ca un acoperis  ce va da apa in casa va va distuge nu numai banii dati pe el si pe montaj ci si finisajele , mobila, parchetul, usile, etc.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.