firme constructii case 2013

Firme de constructii case si preturi practicate

Doriti sa va construiti casa cu o firma de constructii? Trebuie sa stiti ca o sa aveti avantaje daca alegeti ca sa incepeti constructia casei cu o firma specializata. Firma o sa va dea factura si garantie la lucrare iar daca o sa se intample ceva, firma de constructii o sa va repare casa. Daca ati specificat in contract.

Daca o sa va ridicati casa cu o firma dar la negru  mai bine ar fi fost sa construiti casa cu o echipa de meseriasi . Tot acelasi lucru este. In plus ati fi avut si mai multe avantaje financiare. Manopera la constructia casei practicata de catre meseriasi este simtitor mai mica deoarece acestia nu platesc taxe, asigurari de sanatate si nici impozit pe profit.

O firma de constructii, in schimb, plateste de toate si de aceea practica preturi mai mari. De fapt, preturile sunt aceleasi si la firme si la meseriasi. Taxele fac diferenta si in anul acesta.

Dar se merita oare sa va riscati  casa pentru o reducere, sa va construiti casa cu niste insi despre care nu stiti nimic si  pe deasupra nu ii aveti cu nimic la mana? Daca isi bat joc de casa dvs?firme constructii case 2013

Este adevarat ca destule firme de constructii  isi insuseau zeci de case construite si daca ii luai la bani marunti iti dadeai seama ca nu au prea mare experienta in constructii case. Dar lumea ii lua pentru ca aveau un pret manopera la ridicarea casei  acceptabil si pe fondul vederii unei salopete frumoase angajau si isi dadeau casa pe mana unor  nepriceputi. Aici de multe ori ati tinde a construi casa cu o echipa de meseriasi decat cu o firma de constructii case. Mai este vorba si de norocul celui ce are banii pentru casa si de disponibilitatea acestuia de a se implica si de a dirija lucrurile.

Daca doar scoateti bani din buzunar si va asteptati ca firma sa va construiasca locuinta perfecta este posibil sa va para rau. Casa trebuie construita cu atentie pentru ca doar o data in viata avem o astfel de ocazie. Preturile sunt listate mai jos.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.