Modele parchet preturi imitatie cirec laminat

Doua modele de parchet perfecte pentru dormitor

Sa montezi parchet in dormitor este ceva obisnuit. Mai ales daca pretul parchetului in contrast cu modelul ales va ofera posibilitatea de a il cumpara fara greutati. Si daca va mai raman bani pentru montarea parchetului lui de catre cineva calificat atunci e ok.

Iata pretul cel mai acceptabil la montaj parchet pe care il practica o firma de constructii. Sa vedem doua modele de parchet laminat pentru un dormitor mare sau mic. Cumparat la pret redus acest parchet parca este si mai frumos. Nu ar arata asa daca intreg dormitorul nu ar fi decorat dupa niste criterii de amenajare stabilite cu grija. Pretul nu a fost mare insa la parchet au fost reduceri de pret care au contat la bugetul cu amenajare  interioara cu parchet.

Iata cele doua idei de amenajari interioare cu parchet ce se preteaza intr-un dormitor mare la fel de bine ca si intr-un dormitor mic. Parchetul ales a fost montat la pretul ce l-am aratat mai sus.Modele parchet preturi imitatie cirec laminat

Se poate observa ca ciresul este prezent atat pe noptiera cat si in culoarea ferestrei care este din lemn natural de brad si lacuita cu lac de cires. Dormitorul nu este mare insa parchetul ales pantru montare este luminos si aeriseste incaperea dandu-i  o nota de curatenie si de simplitate.

Pretul parchetului de cires este suportabil  deoarece calitatea si garantia extinsa fac diferenta.model dormitor parchet alb

Sa vedem a doua idee de amenajare dormitor cu parchet in care se observa un model  de parchet ce, la prima vedere, ne duce cu gandul ca a fost cumparat cu pret imens. De fapt acest model era la reducere si a costat 54 de lei mp. A mai costat si folia + accesoriile ceva insa nu a depasit pretul parchetului. La montaj a fost simplu deoarece placile de parchet  sunt mari si se pune repede.

Nu va sfiiti sa aveti un dormitor unicat. Parchetul alb folosit care iese in evidenta cu culoarea peretilor care nu este alba ci un gri spre alb da dormitorului un aspect de puritate. Modelul de parchet alb a costat 78 de lei si, deoarece este un parchet cu rosturi, va recomand sa aveti grija la montaj.

 

2 comentarii

  1. Frumos articolul, si util in acelasi timp! fotografiile daca erau mai mari era si mai bine! 😛

  2. Author

    Aveti dreptate.Probabil ca am setat asa ca sa se incarce siteul mai repede.O sa incerc sa remediez.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.