pret mp de turnat sapa ciment nisip cn 68

Cat costa mp de turnat sapa

Echipa de constructori in Buzau ! Info la 0768485836

Sapa este de mai multe categorii si pretul difera in functie de acest aspect. Cat costa mp de turnat sapa difera de la o firma la alta si de la un meserias la altul. Totusi exista un pret mediu la turnarea sapei si mai jos vi-l voi spune.

Sapa poate fi:

  • Autonivelanta
  • De nivelare
  • De egalizare

Acestea sunt principalele tipuri de sapa care se toarna de obicei in locuinte.

Sapa autonivelanta se toarna ca si ultima finisare a pardoselii pentru a obtine o suprafata plana si lucioasa unde gresia va adera perfect si consumul de adeziv va fi mic. De asemenea parchetul montat pe sapa autonivelanta nu va scartai si nu va face burta. Pretul de turnat un mp de sapa autonivelanta porneste de la 7 si ajunge chiar la 12-15 lei daca lucrati cu firme mari de constructii.

pret mp de turnat sapa ciment nisip cn 68

Sapa de nivelare se toarna peste sapa de egalizare si de obicei este formata dintr-un amestec de nisip cu ciment. Grosimea acesteia variaza intre 1 si 3 cm si la finalizarea turnarii ar trebui sa rezulte o pardoseala perfect plana fara a mai fi nevoie de a turna sapa autonivelanta. Oricum, un mp de turnat sapa de egalizare costa undeva la 13 lei minim si sare de 16 lei la o firma de constructii mai mare.

Sapa de egalizare se toarna prima data in locuinta, ori peste o suprafata de polistiren extrudat sau macar peste un strat de folie, si este formata dintr-un amestec de ciment, nisip si pietris. Cat costa un mp de turnat sapa de egalizare este destul de simplu de calculat. Pur si simplu inmultiti cati cm grosime are aceasta. In cazul majoritatii firmelor se inmulteste cu 2,5 lei.

Asadar preturile la turnat sapa, fie ea sapa autonivelanta, de nivelare sau de egalizare, le-ati aflat. Acum nu mai ramane decat sa gasiti constructorul.

Articol de informare scris de DAF pentru ideiamenajari.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.