cascada gradina vila

Idei amenajari gradini Cateva poze frumoase si usor de amenajat

Gradina din fata casei spune multe despre noi. Prima impresie a celor ce ne viziteaza este depre amenajarea gradinii si din acest motiv va prezentam mai jos cateva idei amenajari gradini pentru toate gusturile.

O prima gradina, cea de mai jos, arata cat de mult iubesc proprietarii acestei case plantele. Culorile vii sunt foarte bine reflectate de fatada casei care nici ca ar arata mai bine decat atat. Stiti si dvs ca fatada este completata de florile si copacii din imprejurimile casei si ca fara toate acestea  casa ar arata foarte pustie.

amenajari gradini exterioare poze

 

Urmatoarea idee de amenajare este a unei gradini din spatele casei. Verdele crud si copacii infrunziti fac impresie placuta alaturi de pavajul din piatra naturala.

amenajare gradina din curtea din spatele casei

Si inca o gradina superba. Situata la periferia orasului, intr-o curte mica, aceasta gradina ofera proprietarului tot ceea ce are nevoie.

curte urbana gradina

Gradina de mai jos a fost amenajata, probabil, cu gandul la flori si la multitudinea de culori a acestora. Fie vara sau iarna, in aceasta gradina, vom gasi mereu o pata de culoare.

flori si gard viu in gradina

Si alta idee care face parte din setul de idei amenajari gradini premium, accesibile doar celor cu disponibilitate de spatiu si financiara.

cascada gradina vila

Iar la finalul acestui articol cu amenajari gradini am pastrat o foarte frumoasa idee de amenajare.

gradina la tara curte mare

In alte articole vom reveni cu idei amenajari exterioare gradini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.