Actualizare manopera la glet si lavabila in 2020

Cele mai intalnite operatiuni din amenajari interioare sunt placarea de gresie si faianta si aplicarea de glet si lavabil. Astazi vom aborda subiectul gletuirii si a aplicarii de vopsea lavabila, cat costa si cum sa obtinem cel mai bun pret.

Manopera la glet se calculeaza in functie de cati mp sunt si in functie de munca depusa pentru gletuirea unui mp de perete. Ne-am inspirat din aceasta lista de preturi la amenajari interioare atunci cand am estimat cat costa un mp de glet. Asadar pretul se calculeaza in functie de :

-tipul peretelui pe care se va gletui. Poate fi rigips sau tencuiala proaspat aplicata sau poate fi un perete vechi ce trebuie curatat si reparat. Evident ca pretul nu va fi la fel.

-cate straturi se aplica. In functie si de tipul de glet dar si de mesterul care lucreaza se pot aplica unul sau doua straturi de glet de nivelare si un strat de glet de finisaj. Un pret mai mic la gletuire poate ascunde aplicarea doar a unui singur strat de glet de nivelare.

-amplasarea lucrarii. Daca lucrarea este situata la 50 de km de domiciliul mesterului/firmei si acesta este nevoit sa faca naveta zilnic catre locul de munca este bine sa va asteptati ca manopera la glet sa fie mai mare. Un pret la gletuire mai ridicat se observa si in orasele mai dezvoltate unde salariile sunt mai mari cum ar fi Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu s a.

suprafata totala de gletuit. Cu cat aveti mai multi mp de gletuit cu atat o sa obtineti un pret pe mp mai mic. In cazul in care aveti o mica camaruta nu va asteptati sa vi se perceapa preturile de lista ci un pic mai mult.

Si pe langa toate cele prezentate mai sus manopera la glet se calculeaza si in functie de cel care gletuieste. Exista preturi si preturi, fiecare este liber sa ceara pretul sau. Fidelizarea clientilor este cea mai importanta si se lasa cu reduceri mari pentru clientii vechi. Pe langa manopera la glet mai gasiti si alte preturi la amenajari interioare dar si exterioare aici.