Cat se ia de metrul patrat de tencuiala 2020

Tencuiala se plateste la metrul patrat tencuit. Glafurile de la usi si ferestre se platesc separat, la metrul liniar, sau se includ in pretul tencuielii atunci cand masuratoarea se face la plin.

Ce inseamna tencuiala la plin? Inseamna ca se masoara peretele ce trebuie tencuit fara a se mai scadea suprafata usilor si a ferestrelor.

In anul 2020, ca si in anii precedenti, pretul la aplicare metrul patrat tencuiala se stabileste in functie de grosimea stratului de tencuiala. Astfel o sa rezulte un pret tencuiala mai ridicat atunci cand este mult de incarcat la un perete.

Cel mai bine este sa se lucreze cu atentie zidaria casei si atunci stratul de tencuiala va fi mai subtire si bineinteles veti obtine un pret tencuiala mai mic.

Pentru a va face o idee despre cat se ia la un metru patrat de tencuiala in 2020 va invitam sa vedeti preturi la metrul patrat de tencuiala.

Ca o concluzie, metru patrat de tencuiala se calculeaza dupa cum v-am prezentat mai sus insa un pret mai mic puteti obtine daca dati acel metru patrat spre a fi finisat la gata. Adica la vopsea lavabila.

Comments are closed.