model de faianta baie alb verde

Model de baie alb cu verde cu decor si plinta deasupra

Si pentru ca va aflati pe www.ideiamenajari.ro o sa va aratam o idee de amenajare a baii. Aceasta baie a fost amenajata de curand si o sa gasiti pe acest site toate etapele cu amenajarea, prezentate pas cu pas. Dorim sa subliniem la acest model de baie alb cu verde  simplitatea asezarii placilor de faianta. Cand a fost  cumparata faianta, si sa stiti ca a costat ceva, s-a stabilit ca faianta alba sa fie in proportie de 70 % si cea verde de 30 %.

baie alb cu verde cu decor

 

Pe langa aceste placi de faianta au mai fost achizitionate si cateva decoruri care au fost placate in zonele cele mai vizibile ale baii.model de faianta baie alb verde

Pozele spun cum s-a facut iar in postul urmator, despre amenajari baie, o sa va prezentam si fotografii cu baia amenajata in alb cu verde si cu obiectele sanitare montate.

baie placata cu decor si faianta verde si alb

Alte fotografii gasiti in galerie.

2 comentarii

  1. Foarte frumoasa aceasta baie verde cu alb.Cat a costat metrul de faianta verde si cat au costat decorurile ce le-ati folosit pentru decorarea baii?

  2. Author

    Faianta verde a costat in jur de 6o lei mp iar decorurile au costat 68 lei bucata.Dar in ciuda pretului care pt unii pare mare,a iesit o baie pe cinste.O sa postez poze in curand.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.