Ce culori se potrivesc cu un mobilier in alb si negru

Negru este un simbol al misterului si al rafinamentului, al sobrietatii si al elegantei. Albul este o emblema a puritatii si a luminozitatii. Sunt doua tonalitati opuse dar foarte complementare iar asocierea lor este ideala pentru a obtine un decor grafic, elegant si contemporan. Un duo de culori indemodabil pentru casa ta. Sa vedem ce culori se potrivesc cu un mobilier in alb si negru.

mobilier

Negrul si albul sunt doua nuante atemporale si indemodabile atunci cand vorbim despre decor. Dar un decor doar in alb si negru poate duce la un decor cam trist. Dar pentru a nu ajunge la asta iti explicam cum unele culori precum rozul, griul sau alte nuante puternice iti pot inveseli decorul in alb si negru.

Adauga nuante mai vii mobilierului tau in alb si negru. Dupa ce ai optat pentru un mobilier in alb si negru trebuie sa alegi celelalte nuante care sa il puna cel mai bine in valoare. Daca vrei sa obtii un interior cat mai vesel, sa pui in valoare o ambianta mai austera, nimic nu se compara cu cele mai puternice si mai vii culori. Aici intra galbenul, rozul, verdele sau chiar albastrul care iti vor inveseli instant incaperea. Daca nu stii inca ce nuante sa alegi sau daca te temi ca vei da gres, poti miza doar pe unele aceesorii precum corpurile de iluminat sau pernele. Dar si pe unele obiecte de decor precum ramele foto sau un covor din dormitor sau living.

Mizeaza pe roz pentru un mobilier in alb si negru. Un total look in alb si negru este mereu foarte clasic, este foarte design si perfect in acelasi timp pentru un decor in stil industrial. Dar uneori ti se poate parea a fi mai rece mai ales atunci cand afara este innorat. Din acest motiv, un strop de roz poate sa vina cu o nota de girly, dulce si plina de romantism pentru un decor mult prea serios.

Griul pentru un decor in alb si negru. Daca nu vrei sa risti, daca iti este teama sa nu gresesti sau daca nu stii cum sa imbini culorile, griul este cea mai buna alegere pentru un mobilier in alb si negru. Negrul, albul si griul se potrivesc de minune. Poti asocia deci mobilierul tau in alb si negru la o paleta de culori care merge de la griul foarte deschis la gri perlat sau la gri sobolan. Un amestec cromatic extrem de elegant. Poti veni si cu unele tuse de culoare – purpuriu, violet sau rosu in unele locuri fara sa dai gres.

Verdele mar se potriveste si el foarte bine cu un mobilier in alb si negru, cu o tusa de ciocolatiu de asemenea. Dar si nuantele de zmeura care vin cu un look mai feminin. Poti folosi si tot felul de motive dar si nuantele vii precum portocaliu sau violet.

Mobilierul in alb si negru este cel care va face diferenta in casa ta si va veni cu acele detalii in plus, acel « je ne sais quoi » pe care il cauta toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.